Відгуки
+ Добавити відгук
3 4 5 6 7

Спасибо большое работником Магистра за хорошо подготовленную магистерскую роботу, все качественно, быстро и по заданным параметрам согласно методических рекомендаций моего института. Защитилась на 91 бал с 100 возможных. Еще раз СПАСИБО БОЛЬШОЕ. Рекомендую всем знакомым и близким Вас как высоко квалифицированных, ответственных и порядочных.

Алёна, (замовлення №68469), 23 Лютого 2015 р.

Роботу виконали вчасно, як на мене, робота на 5, але в нас дивна викладачка, то мені 4 без захисту поставила. Я задоволена)

Аліна Юріївна, (замовлення №63589), 4 Грудня 2014 р.

Спасибо специалистам МАГИСТРА за качесвенную выполненную в срок дипломную работу. Защитилась на "отлично". Рекомендую всем!

ВЛАДЛЕНА, (замовлення №59208), 17 Листопада 2014 р.

Спасибо агенству Магистр за очень хорошо выполненную работу.Все на высшем уровне , тема решена , работа готовы в сроки и даже раньше чем нужно :) Защитил диплом на 4 :) теперь буду всем советовать вас , с уважением Гор Улубян .

Гор, (замовлення №50267), 20 Жовтня 2014 р.

Дуже дякую вам за реферат. Робота була виконана якісно і відносно за короткий термін, успішно захистив! Попередньо замовляв у вас курсову роботу (замовлення №47900-у лютому 2014) її також захистив з величезним успіхом, ніяких дорікань з боку викладача не було!.. Вже не одноразово замовляю у вас реферати і доповіді, власне мене в них все влаштовує, термін виконання, ціна, якість. Завжди отримую високі бали по захисті! Рекомендую вас своїм друзям, а вам бажаю успіхів у всьому, побільше клієнтів і натхнення! Хай щастить!!!

Микола, (замовлення №58019), 18 Жовтня 2014 р.

Дуже дякую за професійно виконану роботу. Якість роботи дала змогу добре підготуватися та захиститися на відмінно. Дуже добре працює координотор, завжди готовий до конструктивного діалогу, професійно розуміється на зборі інформації, вимогів і допрацювання робот. На замітку користувачам. Чим уважніше Ви віднесетесь до періоду з'ясування основних моментів написання концепції праці і узгодження плану, тим якісніше буде виконана робота і меньше лишиться питань з приводу допрацювання. Зворотній зв'язок та своєчасне узгодження замовником, між вимогами викладача та автором написання роботи- це важливий момент для отримання якісної роботи, яка задовольнить вимоги.

Олександр, (замовлення №45818), 16 Червня 2014 р.

Величезне Дякую Вам за Допомогу і Прекрасну роботу! Буквально вчора захистила свій диплом,результатом дуже задоволена! Мій керівник підказував, як краще зробити диплом, на що саме звернути увагу, і в агенстві на все це нормально реагували, що потрібно дороблювати і удосконалювати мою роботу. В кінці я отримала Глибоку Теоретичну і Практичну Дипломну Роботу! P.S. Окреме Дякую Аллі, яка допомогала і пояснювала мені всі моменти та нюанси роботи їхнього агенства (просто в мене це був перший досвід замовлення роботи, і я дуже хвилювалась, щоб все пройшло добре). Дуже приємна жінка! Успіхів Вам у всьому! Хай Щастить!!!

Тетяна, (замовлення №48654), 12 Червня 2014 р.

Дуже дякую за курсову роботу. За ціною ви мені підійшли, за термінами теж, а за якістю взагалі в захваті. Викладач була задоволена, похвалила "мене". Це було моє перше замовлення, я дуже хвилювалася, але тепер я можу сміло вас рекомендувати друзям. Ще раз дякую!!!

Надя, (замовлення №52950), 22 Травня 2014 р.
+ Добавити відгук
3 4 5 6 7