0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація роботи складського господарства, овочевого та кулінарного цеху спеціалізованої закусочної «Дерунна» (ID:104086)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Кулінарія
Сторінок: 32
Рік виконання: 2012
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
Вступ Загальна характеристика спеціалізованої закусочної «Дерунна» Організація виробничого процесу в спеціалізованій закусочній «Дерунна» Концептуальна характеристика спеціалізованої закусочній «Дерунна Складання меню та визначення потреби спеціалізованої закусочної «Дерунна» в сировині, продуктах, закупівельних товарах за товарними групами Обґрунтування структури і складу приміщень спеціалізованої закусочної «Дерунна» на основі структурно-технологічної схеми виробництва Організація роботи овочевого цеху спеціалізованої закусочної «Дерунна» Розроблення виробничої програми овочевого цеху спеціалізованої закусочної Характеристика технологічного процесу та особливості організації технологічних ліній та окремих робочих місць овочевого цеху Підбір устаткування, інвентарю для овочевого цеху Організація роботи кулінарного цеху пеціалізованої закусочної «Дерунна» Розроблення виробничої програми кулінарного цеху ...
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Вступ Однією з основних умов життєдіяльності організму людини є харчування. Від організації харчування залежить здоров'я людини, його працездатність і тривалість життя. У цей час виробництво і організація споживання має дві форми. Перша заснована на готуванні їжі в домашніх умовах. Друга - на виробництві і споживання їжі на спеціальних підприємствах громадського харчування. Через різних факторів готування їжі в домашніх умовах дуже трудомістко і у середньому займає 2 - 4 години на добу. Виробництво і споживання їжі в умовах громадського харчування вигідно, однак головним стримуючим фактором є досить висока вартість продукції. Незважаючи на наявні стримуючі фактори розвитку громадського харчування, поступово зростає споживчий попит на продукцію, вироблену підприємствами громадського харчування не тільки для споживання на місці виробництва, але і для використання в домашніх умовах. Подолання негативних наслідків реформування системи громадського харчування можливо на основі вироблення чіткої політики відновлення різноманіття підприємств перехідного періоду і наступної стабілізації ринкових відносин. Для виконання даного завдання розроблена «Концепція розвитку внутрішньої торгівлі народного споживання», у якій основними напрямками в області громадського харчування є: розвиток загальнодоступної, орієнтованої на різні групи споживачів мережі підприємств громадського харчування, включаючи мережу швидкого харчування; відновлення і розширення мережі соціально орієнтованих підприємств, що забезпечують харчуванням різні контингенти населення, у тому числі в лікувальних установах; стимулювання розвитку мережі підприємств громадського харчування, що опираються на індустріальні методи готування їжі і споживачів, що доставляють її по замовленнях; масовий розвиток мережі підприємств ромадського харчування в залах комплексного торговельного, готельного обслуговування, уздовж автомагістралей, на заправних станціях і вокзалах. Розвиток громадського харчування в зазначених напрямках сприяє розширенню інформаційного забезпечення підприємств. Зміна структури керування громадського харчування відбилося на забезпеченні підприємств нормативною і технологічною документацією. У зв'язку із цим у діючих підприємствах не завжди дотримуються встановлені вимоги до виробництва і споживання продуктів харчування. Ціль державної політики - збереження і зміцнення здоров'я населення, профілактика захворювань, обумовлених неправильним харчуванням дітей і дорослих. Основним завданням цієї політики є створення економічної, законодавчої і матеріальної бази, що забезпечує: виробництво в необхідних обсягах продовольчої сировини і харчових продуктів; доступність харчових продуктів для всіх верств населення; висока якість і безпека харчових продуктів; навчання населення принципам раціонального, здорового харчування; постійний контроль за якістю харчування населення. Послідовно розвивається наука про харчування. Росте виробництво нових продуктів харчування, вишукуються додаткові продовольчі ресурси. Збільшується кількість нових лікувально-профілактичних видів їжі і добавок.