0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

1.Порядок відкриття рахунку у банку 2. Порядок кредитування аптечних установ. На підставі даних про кількість амбулаторних екстемпоральних рецептів (152 рец.) та сумою товарообігу за екстемпоральною рецептурою за місяць (1362 грн.) визначити середню варті (ID:179415)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Медицина
Сторінок: 18
Рік виконання: 2017
Вартість: 125
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ Вступ …………………………………………………………………………….. 1. Порядок відкриття рахунку у банку ……………………………………….. 2. Порядок кредитування аптечних установ ………………………………… Висновки ………………………………………………………………………. Практичне завдання ………………………………………………………….. Список використаної літератури ……………………
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
1. Порядок відкриття рахунку у банку Будь-яка форма підприємницької діяльності передбачає активний обмін коштами. Посередниками в цих розрахунках є спеціальні державні та комерційні господарські одиниці - банки. У процесі господарської діяльності постійно здійснюються допоміжні грошові розрахунки між підприємствами, між підприємством і бюджетом, органами страхування, громадськими організаціями, фізичними особами, завдяки чому завершується перетворення грошової форми виділених коштів на виробничі запаси, одержання грошової виручки та чистого прибутку, що міститься в ній. Отже, грошові розрахунки - найважливіший фактор обороту коштів, а їхнє своєчасне завершення - необхідна умова безперервного процесу виробництва. Усі юридичні особи, незалежно від форм власності, а також фізичні особи - громадяни України, іноземні громадяни, особи без громадянства, що є суб’єктами підприємницької діяльності, здійснюють між собою розрахунки за товари, роботи, послуги та цінні папери. Для зберігання коштів і здійснення всіх видів розрахункових, кредитних і касових операцій юридичним особам – суб’єктам підприємницької діяльності, незалежно від форм власності, а також фізичним особам банки відкривають рахунки. Підприємства, їхні відокремлені підрозділи, фізичні особи – суб’єкти підприємницької діяльності) можуть відкривати поточні та інші рахунки в будь-яких банках України та інших держав за власним вибором і за згодою цих банків. Власник рахунка протягом трьох робочих днів від дня відкриття або закриття рахунка повідомляє номер цього рахунка податковому органу за місцем своєї реєстрації і банкам, у яких уже мав відкриті рахунки в національній чи іноземні валюті.