0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Аналіз основних та додаткоих послуг готелю «Radisson Blu Hotel» (ID:117737)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Туризм
Сторінок: 48
Рік виконання: 2022
Вартість: 250
Купити цю роботу
Зміст
Вступ Розділ 1. Організаційно-економічна характеристика та аналіз інфраструктури готелю «Radisson Blu» 1.1. Базова характеристика готелю (розташування готелю, підпорядкованість, призначення, місткість, поверховість, рівень комфорту та ін.) 1.2. Характеристика основних функціональних груп приміщень та номерного фонду 1.3. Аналіз архітектурно–планувальних рішень готелю Розділ 2. Дослідження процесу організації надання послуг споживачам у готелі «Radisson Blu» 2.1. Організаційна структура управління готелем «Radisson Blu» 2.2. Структура технологічного процесу приймання, розміщення та експлуатації приміщень житлового фонду споживачами готелю 2.3. Організація роботи служби харчування Розділ 3. Аналіз та розробка пропозицій щодо удосконалення додаткових послуг в готелі «Radisson Blu» 3.1. Характеристика та асортимент додаткових послуг готелю 3.2. Розробка та обгрунтування пропозицій щодо розширення асортименту додаткових послуг в готелі «Radisson Blu» 3.3. Розробка та обґрунтування пропозицій щодо розширення асортименту додаткових послуг у готелі «Radisson Blu» Розділ 4. Оцінювання ринкового потенціалу та рівня конкурентоспроможності готелю «Radisson Blu» 4.1. Дослідження ринку готельних послуг в районі розташування готелю 4.2. Аналіз потенціалу готелів-конкурентів, їх маркетингової політики, рівня якості обслуговування, інфраструктури та асортименту додаткових послуг. (Аналіз пропозицій у визначеному ареалі та їх характеристика) 4.3. Аналіз концепції та маркетингової стратегії готелю «Radisson Blu» 4.4. Дослідження цінової політики готелю «Radisson Blu» Висновки. Список використаної літератури Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Тел/вайбер: (068)845-40-04