0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

1.Особливості правового забезпечення роботи екскурсоводів та гідів-перекладачів в Україні. 2. Історія змін ліцензійних правил у туристичній галузі України (ID:179995)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Туризм
Сторінок: 11
Рік виконання: 2016
Вартість: 65
Купити цю роботу
Зміст
Зміст Вступ 1.Особливості правового забезпечення роботи екскурсоводів та гідів-перекладачів в Україні 2. Історія змін ліцензійних правил у туристичній галузі України Висновок Список використаної літератури
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
1.Особливості правового забезпечення роботи екскурсоводів та гідів-перекладачів в Україні Контроль за додержанням певних норм провадження діяльності фахівцями туристичного супроводу застосовується багатьма країнами світу. В деяких з них це відбувається через обов’язкове отримання ліцензії на організацію екскурсійної діяльності, яка видається центральним або місцевими органами виконавчої влади у галузі туризму. В інших державах це проявляється в тім, що екскурсоводи та гіди-перекладачі повинні одержувати спеціальні дозволи на право здійснення туристичного супроводу. Також в туристично розвинутих країнах існує практика контролю за діяльністю фахівців даного профілю з боку громадських об’єднань (асоціацій, союзів, спілок), діючих у сфері туризму. Нормативно-правові вимоги до здійснення екскурсійної діяльності, визначені у Ліцензійних умовах провадження господарської діяльності з організації іноземного, внутрішнього, зарубіжного туризму, екскурсійної діяльності, затверджених наказом Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва і Державного комітету молодіжної політики, спорту і туризму України № 7/62 від 17 січня 2001 р. Екскурсовод – це фахівець сфери туризму для організації і здійснення екскурсійної діяльності, який професійно надає основну послугу (екскурсію), під час якої споживачу (групі або індивідуалам) шляхом поєднання показу об’єктів і явищ та розповіді про події розкриває певну тему. Згідно з названими Ліцензійними умовами, екскурсійне обслуговування туристів треба здійснювати за програмами, складеними суб’єктами туристичної діяльності, які здійснюють таке обслуговування, як згідно з придбаним туром, так і як додаткове: за бажаннями туристів і за додаткову оплату.