0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Адміністративні методи управління персоналом у закладі ресторанного господарства (ID:17063)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 46
Рік виконання: 2011
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ АДМІНІСТРАТИВНИХ МЕТОДІВ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ОРГАНІЗАЦІЇ 6 1.1. Сутність і основні характеристики методів управління 6 1.2 Визначення і структура адміністративних методів управління персоналом підприємства 12 РОЗДІЛ 2 АНАЛІЗ СИСТЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ПЕРСОНАЛУ НА ПІДПРИЄМСТВІ 18 2.1. Організаційно-економічна характеристика ресторану «Гранд 18 2.2 Оцінка організаційної структури ресторану «Гранд 21 2.3 Аналіз ефективності управління персоналом 26 РОЗДІЛ 3 УДОСКОНАЛЕННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ МЕТОДІВ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ 30 3.1 Впровадження дисциплінарної стратегії на підприємствах ресторанного бізнесу 30 3.2 Шляхи оптимізації організаційної структури у ресторанному бізнесі 36 ВИСНОВКИ 41 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 43
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову