0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Готові роботи з дисципліни “Готельно-ресторанний бізнес” - Сторінка 4

Пошук у категорії "Готельно-ресторанний бізнес"
Якщо ви не знайшли потрібну готову роботу, можете замовити написання роботи "з нуля" із гарантією
звіт з практики (Готельно-ресторанний бізнес)
31 стор.
Звіт з виробничої практики з готелю Президент
2017 р.
150
звіт з практики (Готельно-ресторанний бізнес)
48 стор.
Звіт з переддипломної практики гриль-бар "Churrasco Bar" м. Харків
2016 р.
400
звіт з практики (Готельно-ресторанний бізнес)
38 стор.
Звіт з практики
2022 р.
300
звіт з практики (Готельно-ресторанний бізнес)
30 стор.
звіт з практики
2018 р.
400
звіт з практики (Готельно-ресторанний бізнес)
45 стор.
Звіт з практики
2023 р.
300
звіт з практики (Готельно-ресторанний бізнес)
49 стор.
ЗВІТ З ПРАКТИКИ ГОТЕЛЬ ОПЕРА
2016 р.
150
звіт з практики (Готельно-ресторанний бізнес)
20 стор.
Звіт з практики Їдальня НУХТ
2015 р.
80
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
53 стор.
звіт з практики на прикладі готелю
2016 р.
150
звіт з практики (Готельно-ресторанний бізнес)
32 стор.
Звіт з практики отчет по практике
2020 р.
200
звіт з практики (Готельно-ресторанний бізнес)
24 стор.
Звіт про проходження комплексно-бакалаврської практики у кафе-барі «Еліна»
2014 р.
150
звіт з практики (Готельно-ресторанний бізнес)
26 стор.
Звіт про проходження комплексно-бакалаврської практики у кафе-барі «Еліна»
2015 р.
150
звіт з практики (Готельно-ресторанний бізнес)
34 стор.
Звіт про проходження практики в готелі
2021 р.
499
звіт з практики (Готельно-ресторанний бізнес)
17 стор.
Звіт про проходження технологічної практики ( по готелю "Золото Карпат" в м. Стрий)
2015 р.
70
дипломна (Готельно-ресторанний бізнес)
48 стор.
Значення сфери готельного господарства у туризмі
2014 р.
300
курсова (Готельно-ресторанний бізнес)
44 стор.
Імідж як фактор конкурентоспроможності готельного підприємства
2019 р.
400
Не знайшли готову роботу в базі? Замовте "з нуля"!