0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ПЛАН-КОНСПЕКТ лекції з курсу Сучасної української літературної мови на тему “Лексикологія як розділ мовознавства. Слово як основна мовна одиниця. Значення слова і поняття. Типи лексичних значень” (ID:849472)

Тип роботи: інше
Дисципліна:Філологія
Сторінок: 12
Рік виконання: 2022
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
ІV. Основні питання лекції: 1. Сучасна українська літературна мова як предмет наукового вивчення. 2.Лексикологія як розділ мовознавства. 3. Слово як основна мовна одиниця. 4. Значення слова і поняття. Типи лексичних значень. V. Рекомендована література: 1. Сучасна українська мова: Лексикологія. Фонетика: підручник / за ред. А. К. Мойсієнка. – Київ, 2013. 2. Сучасна українська літературна мова. Лексикологія. Фразеологія / За ред. І. К. 3. Білодіда. – Київ, 1973. 3. Українська мова: Енциклопедія / Редкол.: Русанівський В. М., Тараненко О. О., Зяблюк М. П. та ін. – Київ, 2000, 2004, 2007.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
... ІІ. Основна частина 1.1.Сучасна українська літературна мова як предмет наукового вивчення. Ну що б, здавалося, слова... Слова та голос — більш нічого. А серце б’ється — ожива, Як їх почує!..  Т.Г.Шевченко Предметом вивчення курсу сучасної української літературної мови є мова українського народу, що належить до одного зі слов’янських народів. Українська мова належить до групи слов’янських мов і разом з російською та білоруською становить групу східнослов’янських мов. Усі східнослов’янські мови дуже близькі між собою за словниковим складом, за фонетичною та граматичною будовою. Спільність мовної структури пояснюється тим, що всі східнослов’янські мови походять з одного джерела, і тим, що всі вони мають приблизно однакову історію розвитку. В Х столітті почалося виділення російської, української та білоруської мов. З ХІV століття можемо вже говорити про них як самостійні... ... Проблемне питання : Шановні студенти, скажіть, будь ласка, як ви вважаєте, що є важливим у творенні слова: зміст чи форма? ( поєднання...
Інші роботи з даної категорії: