0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

1.1 - РОЗВ’ЯЗУВАННЯ ОПТИМІЗАЦІЙНИХ ЗАДАЧ ЛІНІЙНОГО ПРОГРАМУВАННЯ. Розв’язування оптимізаційних задач лінійного програмування в середовищі електронних таблиць Excel. (ID:206657)

Тип роботи: розрахункова робота
Сторінок: 5
Рік виконання: 2017
Вартість: 20
Купити цю роботу
Зміст
1. Основні відомості про математичне моделювання процесів 2. Основні етапи моделювання 3. Побудова математичної моделі 4. Аналіз результатів розв’язку задачі
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Завдання Біржовий маклер хоче вкласти в акції деяку суму грошей для того, щоб під кінець року мати не менш 10 тис. дол. Існує два типи акцій, у які варто робити вкладення: акції надійних компаній з мінімальним ризиком (так звані "блакитні фішки"), що приносять у середньому 10% річних, і акції компаній, що займаються високими технологіями. Останні акції мають більш високу прибутковість — у середньому 25% річних, однак вони значно більш ризикові. Тому маклер вирішив вкладати в них не більш 60% коштів. На яку суму і які акції треба придбати маклерові, щоб досягти бажаної мети? Необхідно: 1. Побудувати математичну модель задачі. 2. Розв’язати отриману задачу за допомогою електронних таблиць Microsoft Excel.
Інші роботи з даної категорії: