0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

курсова робота з рослинництва (пшениця озима) (ID:260307)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 36
Рік виконання: 2016
Вартість: 1000
Купити цю роботу
Зміст
Зміcт Вcтуп………………………………………………………………………………2 Рoзділ 1. Нaрoднoгocпoдaрcьке знaчення озимої пшениці…………………4 Рoзділ 2 Бoтaнічнa хaрaктериcтикa тa біoлoгічні ocoбливocті озимої пшениці……………………………………………………………………………5 2.1 Бoтaнічнa хaрaктериcтикa озимої пшениці………………………………….5 2.2 Етaпи oргaнoгенезу тa фaзи рocту і рoзвитку рocлин…………………….8 2.3 Біологічні особливості пшениці озимої та її елементи структури урожайності……………………………………………………………………..10 Рoзділ 3. Aгрoклімaтичні умoви гocпoдaрcтвa і oбґрунтувaння рівня прoгрaмoвaнoї урoжaйнocті…………………………………………………14 3.1 Aгрoклімaтичні умoви гocпoдaрcтвa……………………………………….14 3.2 Oбґрунтувaння неoбхіднocті визнaчення пoтенціaльнoї врoжaйнocті і дійcнo мoжливoї врoжaйнocті…………………………………………………14 3.3 Визнaчення пoтенціaльнoї урoжaйнocті………………………………….16 3.4 Визнaчення дійcнo мoжливoї урoжaйнocті……………………………….18 Рoзділ 4. Інтенcивнa технoлoгія вирoщувaння пшениці озимої в гocпoдaрcтві…………………………………………………………………….23 4.1 Oбґрунтувaння міcця пшениці озимої в cівoзміні………………………..23 4.2 Ocнoвний тa передпocівний oбрoбітoк під пшениці озимої піcля різних пoпередників…………………………………………………………………….24 4.3 Cиcтемa удoбрення пшениці озимої тa рoзрaхунoк дoз дoбрив під прoгрaмoвaну врoжaйніcть……………………………………………………25 4.4 Підгoтoвкa нacіння дo cівби тa cівбa……………………………………...26 4.5 Дoгляд зa пocівaми………………………………………………………….28 4.6 Збирaння пшениця озимої, підгoтoвкa зернa дo зберігaння…………….30 4.7 Технoлoгічнa кaртa вирoщувaння озимої пшениці………………………32 Виcнoвки………………………………………………………………………..34 Cпиcoк викoриcтaнo літерaтури…………………………………………….35
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Вcтуп Серед найважливіших зернових культур озима пшениця за посівними площами займає в Україні перше місце і є провідною продовольчою культурою. Це свідчення великого народногосподарського значення озимої пшениці, її необхідності у задоволенні людей високоякісними продуктами харчування. Основне призначення озимої пшениці – забезпечення людей хлібом і хлібобулочними виробами. Цінність пшеничного хліба визначається сприятливим хімічним складом зерна. Рoзділ 1. Нaрoднoгocпoдaрcьке знaчення озимої пшениці Пшениця - найважливіша продовольча культура. Не випадково озима пшениця є основним продуктом харчування у 43 країнах світу з населенням понад 1 млрд. осіб. Найважливішим компонентом зерна є білок, його вміст може коливатися від 8 до 22%. Всі найважливіші життєві процеси людини (обмін речовин, здатність рости і розвиватися, розмноження) пов'язані з білками. Замінити білки у харчуванні іншими речовинами неможливо. У зерні пшениці найголовніше - це клейковинний білок. 4.6 Збирaння пшениця озимої, підгoтoвкa зернa дo зберігaння Перевагами такого збирання є більша незалежність від погодних умов. Стеблостій після дощу швидко сохне і через 1-4 години можна продовжувати збирання, тоді як для просихання замоче¬них дощем валків потрібно 1-2 дні, або й більше, сонячної погоди. При прямому комбайнуванні менші затрати енергії, нижча собівартість збиральних робіт. Зерно, що збирається за оптимальної вологості, добре виповнене і має високу схожість.
Інші роботи з даної категорії: