0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Курсова робота з Агрофармакології (ID:531442)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 33
Рік виконання: 2020
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
План Вступ Розділ 1. Ботанічна характеристика яблуні та історія введення в культуру Розділ 2. Особливості біології шкідливих організмів і заходи захисту від них 2.1. Біолофгічні особливості шкідників, характер пошкоджень ними культури та заходи захисту від них 2.2. Біологічні особливості збудників хвороб, симптоми ураження ними культури та заходи захисту від них 2.3. Особливості біології бур’янів та заходи захисту обмеження їх шкідливості Розділ 3. Підбір пестицидів 3.1. Інсектициди, рекомендовані для обмеження чисельності шкідників 3.2. Фунгіциди, рекомендовані для обмеження поширення і розвитку хвороб 3.3. Гербіциди, рекомендовані для зниження чисельності бур’янів Розділ 4. Агроекологічне обгрунтування вибору пестицидів та техніка безпеки при роботі з ними Розділ 5. Календарний план заходів застосування пестицидів Обґрунтування доцільності застосування хімічних засобів при захисті культури (висновок) Список використаної література
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Обгрунтування вибору пестицидів для захисту від шкідливих організмів і розробка технології їх ефективного та безпечного застосування при захисті яблуні Завдання Культура: Яблуня Площа вирощування культури 170 га Видовий склад шкідливих організмів: Шкідники 1) Кільчастий шовкопряд 2) Яблунева плодожерка 3) Мінуюча міль 4) Яблуневий плодовий пильщик Збудники хвороб 1) Бура плямистість 2) Молочний блиск 3) Моноліоз 4) Борошниста роса Бур’яни 1) Чистотіл звичайний 2) Гикавка сіра 3) Берізка польова 4) Перій повзучий Фази розвитку плодових рослин Всі плодові рослини у своєму розвитку протягом року проходять кілька фенологіческіх фаз (фенофаз) - щорічно повторюваних явищ. Деякі явища повторюються протягом всього життя рослини (розпускання бруньок, листопад), інші - тільки в окремі вікові періоди (цвітіння). Фенофази протікають у зовсім визначеної для кожного виду рослини послідовності. Плодоносна яблуня , наприклад, має наступну зміну фенофаз: 1) набухання бруньок; 2) розпускання бруньок; 3) цвітіння; 4) зав'язування плодів і змикання чашолистків; 5) дозрівання плодів; 6) листопад. Між цими фенофазами є ряд проміжних. В щорічному развитку плодової рослини можна виділити два періоди: період вегетації і період спокою (вірніше, «відносного спокою», оскільки життєдіяльність рослини повністю не припиняється).
Інші роботи з даної категорії: