0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Власний капітал комерційного банку та особливості його формування (на прикладі ПАТ «Райффайзен банк Аваль»)» (ID:104403)

Тип роботи: дипломна
Сторінок: 151
Рік виконання: 2013
Вартість: 1500
Купити цю роботу
Зміст
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ ВЛАСНОГО КАПІТАЛУ КОМЕРЦІЙНОГО БАНКУ………………………………………...6 1.1 Економічна сутність та значення власного капіталу банку………....6 1.2. Особливості формування власного капіталу……………………….17 1.3. Інструменти щодо збільшення власного капіталу…………………27 РОЗДІЛ 2 АНАЛІЗ ВЛАСНОГО КАПІТАЛУ АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ»…………………………………………………………………………..36 2.1. Діяльність АТ «Райффайзен банк Аваль» на ринку банківських послуг України…………………………………………………………………...36 2.2.Аналіз балансового звіту……………………………………………..41 2.2.1. Аналіз активів банку…………………..……..…………….........45 2.2.2. Аналіз пасивів банку…………………………………………….57 2.3. Аналіз власного капіталу банку……………………………………..
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
При оцінці достатності власного капіталу методом коефіцієнтів, з’ясовано, що банкові власних коштів вистачить для забезпечення надійного зберігання коштів вкладників та кредиторів. Проаналізувавши нормативи капіталу банку, можна сказати, що ПАТ «Райффайзен банк Аваль» в повному обсязі дотримується нормативів мінімального розміру регулятивного капіталу, адекватності регулятивного капіталу та адекватності основного капіталу. Таким чином, це свідчить, що аналізований банк має стабільну діяльність, своєчасно виконує зобов’язання перед вкладниками та є фінансово стійким. Зараз в Украйні склалася ситуація, коли темпи зростання активів значно випереджають темпи зростання капіталу банків. Тому необхідно вжити заходів щодо поліпшення ситуації із зростанням власного капіталу, так як він є не тільки джерелом проведення активних операцій, але і інструментом зміцнення довір'я з боку клієнтів, вкладників і кредиторів загалом до банківської системи. Таким чином, в ході дослідження було виявлено такі шляхи збільшення