0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Актуальні питання поєднання методів переконання і примусу в управлінській діяльності керівника органу національної поліції (ID:225010)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 25
Рік виконання: 2018
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
П Л А Н В С Т У П 2 1. Методи управління, що застосовуються керівником органу Національної поліції 4 2. Основні положення роботи з персоналом в органах поліції 10 3. Мотивація та стимулювання в роботі керівника органу Національної поліції. 18 В И С Н О В К И: 25 Список використаної літератури: 27
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
В С Т У П Актуальність теми. Розбудова Національної поліції України, як принципово нового центрального органу виконавчої влади, покликаного служити суспільству, та низка проведених реформ окреслили необхідність супроводження останніх оновленою кадровою політикою, метою якої є комплектування сучасного правоохоронного органу європейського зразка справжніми професіоналами, фахівцями своєї справи. Останні роки роботи правоохоронних органів показали, що недосконалість системи організації управління органами поліції довгий час призводила до збільшення часу, необхідного для реагування на порушення прав і свобод людини і громадянина, зниження рівня довіри населення до органів внутрішніх справ та негативного впливу на своєчасність і ефективність здійснення заходів, спрямованих на захист та реалізацію визначених Конституцією та законами України прав і свобод людини і громадянина. [1, с. 8] Ефективний розвиток Української держави неможливий без оптимізації наявної системи органів державної влади, упорядкування суспільних відносин, що виникають в усіх сферах суспільного життя. Однією із таких сфер є правоохоронна, належне функціонування якої забезпечує значна кількість правоохоронних органів, у тому числі і органи Національної поліції. Сучасні виклики і загрози, обумовлені впливом комплексу соціально-демографічних, економічних, політичних, правових, психологічних і технологічних чинників, вимагають системного реагування, адекватної трансформації системи органів поліції, оптимізації системи управління органами поліції, а також включення цієї системи у сферу політичних пріоритетів держави. У зв’язку з цим важливого значення набуває вироблення ефективності державної політики у сфері управління органами поліції, яка б враховувала як теоретичні основи управлінської діяльності, так і основні практичні рекомендації щодо підготовки працівників органів поліції до здійснення ефективної управлінської діяльності, оволодіння ними основними положеннями теорії, методології та практики управління. Отже, тема роботи є дуже актуальною. Завдання курсової роботи: розглянути питання в роботі щодо методів, завдань, принципів та напрямків кадрової політики в органах поліції України, основні положення роботи з персоналом в органах поліції, а також мотивацію та стимулювання в роботі керівника органу Національної поліції. Об’єктом курсової роботи є суспільні відносини, що виникають під час управління органами Національної поліції України. Предметом курсової роботи є актуальні питання поєднання методів переконання і примусу в управлінській діяльності керівника органу Національної поліції.