0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

РОЗРАХУНКОВА РОБОТА з дисципліни “HR-МЕНЕДЖМЕНТ” на тему: «Шляхи вирішення проблеми на підприємстві «Сільпо-Фуд»» (ID:837835)

Тип роботи: реферат
Сторінок: 21
Рік виконання: 2021
Вартість: 700
Купити цю роботу
Зміст
Зміст ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ХАРАКТЕРИСТИКА ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 5 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ HR ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВА «Сільпо-Фуд» 7 2.1. ХАРАКТЕРИСТИКА РУХУ КАДРІВ «Сільпо-Фуд» 7 2.2. КАДРОВИЙ СКЛАД ПІДПРИЄМСТВА «Сільпо-Фуд» 7 2.3. ХАРАКТЕРИСТИКА ПЕРСОНАЛУ ЗА ОСВІТОЮ ТА ВІКОМ «Сільпо-Фуд» 9 2.4. ХАРАКТЕРИСТИКА ПЕРСОНАЛУ «Сільпо-Фуд» 11 2.5 РУХ РОБОЧОЇ СИЛИ НА ПІДПРИЄМСТВІ «Сільпо-Фуд» 12 2.6 АНАЛІЗУ ФОНДУ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТНІ ПІДПРИЄМСТВА «Сільпо-Фуд» 14 РОЗДІЛ 3. ВИЗНАЧЕННЯ ПРОБЛЕМИ ТА ШЛЯХИ ЇЇ ВИРІШЕННЯ 17 4. ЕКОНОМІЧНА ДОЦІЛЬНІСТЬ ЗАПРОПОНОВАНИХ ЗАХОДІВ НА ПІДПРИЄМСТВІ «Сільпо-Фуд» 19 ВИСНОВКИ 20 СПИСОК ВИКОРИСТАННИХ ДЖЕРЕЛ 21
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Робота оцінена на максимальний бал. ВСТУП Актуальність теми зумовлена тим, що в сучасному стані функціонування економіки вітчизняні підприємства переймають методи ведення бізнесу зарубіжних компаній. Одним із таких, є побудова міцної культури організації. Саме тому, сьогодні, в Україні майже кожна успішна організація володіє такою. За визначенням, культурою організації доцільно називати систему цінностей та переконань, яка обумовлюється місією та стратегією даного підприємства, яку поділяють усі працівники колективу і, як наслідок, зумовлюється їхня поведінка та характер життєдіяльності фірми. Сутність ефективного управління персоналом полягає у сукупності юридичних, економічних, організаційних норм і правил, у рамок яких функціонує підприємство, і на базі яких будуються взаємовідносини між усіма її учасниками. Таке управління є одним з ключових елементів і передумовою успішної діяльності організації, підвищення довіри інвесторів. Наявність ефективної системи управління персоналом збільшує вартість капіталу, підприємство заохочуються до більш ефективного використання ресурсів, що створює базу для зростання. Мета дослідження – обґрунтування принципів і методів аналізу фінансового стану вітчизняних підприємств. Відповідно до поставленої мети в дипломній роботі вирішуються наступні задачі: • дослідження економічної суті такого поняття як „фінансовий стан підприємства”; • визначення ролі фінансового стану у ефективності господарської діяльності підприємства; • комплексна оцінка фінансового стану діючого вітчизняного підприємства; • аналіз ролі інституту банкрутства в поліпшенні фінансового стану підприємств; • напрацювання дієвої методики прогнозування банкрутства підприємств, з урахуванням української економічної специфіки. Об'єктом дослідження – це процес управління персоналом в торговому підприємстві в умовах трансформаційних змін. Предмет дослідження – оцінка управління персоналу одного з елементів ТОВ «Сільпо-Фуд» супермаркету «Сільпо» в умовах трансформаційних змін. Методи дослідження. Для розв’язання визначених завдань, досягнення мети використовувався комплекс взаємодоповнюючих методів дослідження: методи системного аналізу, методи причинно-наслідкового аналізу, методи порівняльного аналізу, методи прямого структурного аналізу, моделювання. Інформативною базою дослідження виступили праці вітчизняних та зарубіжних фахівців в галузі фінансового аналізу, матеріали спеціалізованої періодичної преси, нормативно-правові матеріали. Структура роботи. Робота складається із вступу, основної частини і висновків. У вступі обґрунтовується актуальність обраної теми, визначається мета, завдання, предмет та об’єкт дослідження, окреслюються методи та інформативна база дослідження. Основна частина присвячена дослідженню теоретичних та практичних аспектів діагностики фінансового стану підприємства. У висновках сформульовано основні результати дослідження та наведено пропозиції автора щодо покращення діагностики фінансового стану підприємства.