Готові роботи
Поиск:
 
Тип
Рік написання:
ok Очистити фiльтр
Тема роботи: Ціна: Стор.:
Асортимент та технологія приготування молочних та плодово-ягідних коктейлів (Кулінарія / дипломна | 2016) 200 грн 42
Гарячі змішані напої (Кулінарія / дипломна | 2014) 200 грн 40
Етнічні кухні (Кулінарія / контрольна | 2014) 50 грн 29
Класифікація рибних продуктів та їх харчова цінність (Кулінарія / реферат | 2015) 30 грн 17
Коктейлі груп холодні пунши і крюшони (Кулінарія / дипломна | 2014) 200 грн 46
Організація роботи складського господарства, овочевого та кулінарного цеху спеціалізованої закусочної «Дерунна» (Кулінарія / курсова | 2012) 300 грн 32
Організація роботи складського господарства, овочевого та кулінарного цеху спеціалізованої закусочної «Дерунна» (Кулінарія / курсова | 2012) 250 грн 32
Презентація Кухня Бразилії (Кулінарія / інше | 2015) 40 грн 11
Презентація Кухня Чилі (Кулінарія / інше | 2015) 40 грн 9
Приготування желе, мастики та глазурі (Кулінарія / дипломна | 2010) 100 грн 75
Розробка проекту технології та асортименту борошняних сумішей для млинчиків (Кулінарія / дипломна | 2012) 600 грн 125
Тема № 1: Технологічний процес приготування страв з риби. Січеники рибні українські. Тема № 2: Технологія приготування торту «Берізка» (Кулінарія / курсова | 2016) 200 грн 77
Технологія виготовлення кави натуральної (Кулінарія / курсова | 2015) 300 грн 45
Технологія виготовлення кукурудзяних паличок неглазурованих (Кулінарія / курсова | 2015) 300 грн 48
Технологія приготування борщу (Кулінарія / дипломна | 2014) 200 грн 60
Технологія приготування смажених овочів (Кулінарія / дипломна | 2014) 200 грн 59
Технологія приготування страв з риби (Кулінарія / дипломна | 2014) 200 грн 86
Назад до списку дисциплін