0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Технологія виготовлення кави натуральної (ID:105843)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Кулінарія
Сторінок: 45
Рік виконання: 2015
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
Зміст Анотація Вступ 1.ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 1.1. Характеристика сировини і допоміжних матеріалів 1.2 Аналіз вибраної технології 1.3 Опис технологічної схеми виробництва 1.4 Хіміко-технічний і мікробіологічний контроль виробництва 1.5 Утилізація відходів 1.6 Вимоги стандартів до готової продукції 1.7 Види браку готових виробів 2. ПРОДУКТОВІ РОЗРАХУНКИ 3. ПІДБІР ТА РОЗРАХУНОК ОБЛАДНАННЯ 3.1 Таблиця підбору обладнання 3.2 Розрахунок обладнання 3.3 Розрахунок потреби упаковки та допоміжних матеріалів ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову