0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

1.Охарактеризуйте фактори, що впливають на тривалість операцій залежно від працівника. 2.Назвіть переваги і недоліки методу безпосередніх вимірів. Задача. (ID:179687)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Інше
Сторінок: 10
Рік виконання: 2016
Вартість: 20
Купити цю роботу
Зміст
Зміст Вступ 1.Охарактеризуйте фактори, що впливають на тривалість операцій залежно від працівника 2.Назвіть переваги і недоліки методу безпосередніх вимірів Висновок Список використаної
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
1.Охарактеризуйте фактори, що впливають на тривалість операцій залежно від працівника Теорія та практика діяльності зарубіжних та вітчизняних підприємств виробили єдиний підхід до визначення методу нормування праці, під яким зазвичай розуміють сукупність засобів, прийомів, способів, заходів та розрахунків за допомогою яких здійснюється процес встановлення норм праці. Методи нормування праці здебільшого включають: аналіз трудового процесу, проектування раціональної технології та організації праці, безпосередньо розрахунок норм [1]. По принциповій схемі встановлення норм, відповідно до практики господарювання суб’єктів підприємництва, методи нормування праці поділяються на аналітичні, сумарні (досвідно-статистичні) та мікроелементні. Технічне нормування праці - це процес встановлення норм витрат робочого часу в конкретних організаційно-технічних умовах виробництва. Норма часу – час, відведений на виробництво одиниці продукції чи виконання визначеної роботи (у годинах, хвилинах тощо). Норма виробітку - кількість продукції, яка повинна бути виготовлена робітником за одиницю часу. Норма обслуговування - це кількість одиниць устаткування, виробничих площ тощо, обслуговуваних одним чи групою робітників. Норма часу обслуговування - це необхідний час на обслуговування одиниці устаткування протягом визначеного календарного періоду (однієї зміни, місяця тощо). Норма чисельності - це кількість працівників, установлена для обслуговування об'єкта чи виконання визначеного обсягу робіт.
Інші роботи з даної категорії: