0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Асортимент та якість продукції, що реалізується у м.Дніпро (ID:472690)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Інше
Сторінок: 23
Рік виконання: 2020
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП…………………………………………………………………………….3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ДОСЛІДЖЕННЯ ЧАЮ ……………………………………………………………………….5 1.1. Аналіз ринку у м.Дніпро………………………………….…5 1.2. Хімічний склад та харчова цінність..7 1.3. Чинники, що формують якість та споживчі властивості ……………….8 1.4. Класифікація та асортимент ………………………………11 РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ АСОТРИМЕНТУ ТА ЯКОСТІ ЩО РЕАЛІЗУЄТЬСЯ НА РИНКУ М. ДНІПРО……………………………………..……………………………………12 2.1. Організація та об’єкт дослідження………………………………12 2.2. Аналіз асортименту в умовах супермаркету «АТБ» ………………………………………………………………………..14 2.3. Дослідження якості різних виробників, що реалізується на ринку м.Дніпро………………………………………………………………………...19 ВИСНОВОК…………………………………………………………………….23 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ………………………………….25
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Чай - корисний і улюблений багатьма напій. Це звичний компонент холодних вечорів і дружних посиденьок. За даними Вікіпедії він є основним напоєм майже для 2,5 млрд. людей на землі. Фітотерапевти багатьох країн стверджують, що постійне споживання чаю знижує ризик виникнення онкологічних захворювань. Також чай підвищує фізичну і розумову активність, добре знімає втому та головний біль, стимулює роботу головного мозку, серця, дихання. За даними оксфордського словника слово «чай» має декілька значень. Ним називають висушені і особливо оброблені листя культивованих вічнозелених рослин, на яких настоюється гарячий напій та сам напій, настояний на таких листках. Для нормального росту і розвитку чайного куща необхіден кислий грунт і вологий клімат. Саме тому більшість чайних плантації розташовуються в Китаї, Індії, Африці та Шрі-Ланці. Напої, які не містять листків чайного куща, а заварюються за допомогою листя інших рослин, називають чайним напоєм. У цю групу входять ромашкові і інші трав'яні настої, каркаде, мате, ройбуш та інші. Чайні напої поділяються на п'ять основних груп: 1. Регулюючі обмін речовин в організмі 2. Тонізуючі 3. Заспокійливі 4. Полівітамінні 5. Поліфункціональні Метою даної курсової роботи є оцінка якості чаю декількох торгових марок, що реалізується на ринку м. Дніпро. Реалізація поставленої мети здійснювалась шляхом вирішення наступних задач: проведення аналізу ринку чаю в Україні ; виявлення хімічного складу чаю та його харчової цінності; з’ясування чинників, що формують якість чаю; дослідження асортименту чаю; визначення об‘єкту та методів його дослідження розгляд асортименту в умовах конкретного магазину дослідження якості продукту різних виробників Предметом дослідження є характеристика чаю, що реалізується на ринку м. Дніпро. Об'єктом дослідження є чай таких торгових марок: №1 Ahmad
Інші роботи з даної категорії: