0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Завдання № 7 Громадянин Вербенко найняв ізольовану трикімнатну квартиру на другому поверсі шестиповерхового будинку у громадянина Пазуренка на п’ять років. Через два роки Пазуренко пред’явив позов до Вербенка про виселення та відшкодування збитків, завд (ID:964327)

Тип роботи: стаття
Дисципліна:Інше
Сторінок: 2
Рік виконання: 2023
Вартість: 120
Купити цю роботу
Зміст
Завдання № 7 Громадянин Вербенко найняв ізольовану трикімнатну квартиру на другому поверсі шестиповерхового будинку у громадянина Пазуренка на п’ять років. Через два роки Пазуренко пред’явив позов до Вербенка про виселення та відшкодування збитків, завданих псуванням житла, оскільки наймач не здійснював поточний ремонт і в квартирі з’явився грибок. Вербенко пред’явив зустрічний позов про розірвання договору і відшкодування збитків в зв’язку з наданням у найм неналежного житла, враженого грибком, що привело до хвороби наймача. Вирішить спір.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Завдання № 7 Громадянин Вербенко найняв ізольовану трикімнатну квартиру на другому поверсі шестиповерхового будинку у громадянина Пазуренка на п’ять років. Через два роки Пазуренко пред’явив позов до Вербенка про виселення та відшкодування збитків, завданих псуванням житла, оскільки наймач не здійснював поточний ремонт і в квартирі з’явився грибок. Вербенко пред’явив зустрічний позов про розірвання договору і відшкодування збитків в зв’язку з наданням у найм неналежного житла, враженого грибком, що привело до хвороби наймача. Вирішить спір. Посилання на практику ВС та чинне законовство
Інші роботи з даної категорії: