0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ЗВІТ Про проходження виробничої практики з фінансово-облікової діяльності підприємства на виробничому сільськогосподарському кооперативі «Світоч», Житомирської області, село Оліївка (ID:134591)

Тип роботи: звіт з практики
Сторінок: 40
Рік виконання: 2012
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
Вступ……………………………………………………………………..……3 1. Облік грошових коштів…………………………………………………...5 2. Облік розрахунків і кредитів банку……………………………………..12 3. Облік основних засобів, нематеріальних активів та фінансових інвестицій………………………………………………………………....17 4. Облік праці та її оплати…………………………………………………..25 5. Облік фінансових результатів діяльності підприємства……………….28 6. Облік власного і неоплаченого капіталу………………………………..33 7. Фінансова звітність підприємства………………………………….……35 Висновки……………………………………………………………………..39 Список використаних джерел………………………………………………40
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Вступ Сільськогосподарське виробництво є основою життя людей. В АПК виробляється більше третини валового продукту, працює 29% населення, зайнятого у суспільному господарстві України, використовується 33% основних доходів. Останніми роками сільське господарство нашої держави зазнало великих змін. Різко зменшилося виробництво всіх видів продукції, галузь перебуває у кризовому стані. Вихід із цієї ситуації можливий при поєднані зусиль держави, керівників і спеціалістів, працівників підприємств усіх форм власності й господарювання. ВСК «Світоч» знаходиться в Україні, Житомирській області, село Оліївка. Клімат помірно-континентальний, кількість опадів 600-800 мм., тривалість вегетаційного періоду від 190 до 210 днів з сумою активних температур 2000-2500. В господарстві дерново - підзолисті грунти та чорноземи, але в меншій кількості. В господарстві проведені меліоративні, а саме осушувальні роботи. Загальна земельна площа дорівнює 410га (в 2010 році). По забезпеченні рослин теплом, ВСК «Світоч» відноситься до полоси середньо спілих і пізніх культур помірного поясу. Сума температур за весь період вегетації вища +15оС. Така забезпеченість теплом дає можливість вирощувати середні і пізні сорти зернових і зернобобових культур. Виробничий сільськогосподарський кооператив «Світоч» створено внаслідок реструктуризації КСП «Оліївське» відповідно до Указу Президента України від 3 грудня 1999 року «Про невідкладні заходи щодо реформування аграрного сектора економіки». ВСК «Світоч» створено для організації сільськогосподарського виробництва на основі приватної власності членів кооперативу на землю і майно в межах земельно-майнового комплексу реформованого КСП «Оліївське». Юридична адреса Кооперативу: 10031 м. Житомир вул. Щорса,38 Метою діяльності ВСК «Світоч» є організація і виробництво сільськогосподарської продукції, її переробка, зберіганні і реалізація, надання різноманітних послуг, пов’язаних з виробництвом, і на цій основі отримання прибутку як умови забезпечення соціальних потреб членів ВСК «Світоч» і для цього є всі сприятливі еколого-економічні умови господарювання. В роботі використовуються статистичні, економічні, соціологічні та математичні методи. За інформаційну базу беремо річні звіти ВСК «Світоч» за 2009, 2010, 2011 роки.