0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Харчова та біологічна цінність без алкогольних та слабоалкогольних напоїв (ID:90277)

Тип роботи: дипломна
Сторінок: 35
Рік виконання: 2014
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
Вступ Розділ 1. Характеристика підприємства Розділ 2. Технологічна частина 2.1. Технологія виготовлення слабоалкогольних напоїв 2.2. Технологія виготовлення без алкогольних напоїв Розділ 3. Техніка безпеки на виробництві Висновок Список літератури
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову