0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Есе на тему: «Спеціальні (вільні) економічні зони як інструмент підвищення конкурентоспроможності країни. Недоліки та переваги. Рекомендації щодо удосконалення.» (ID:837867)

Тип роботи: реферат
Дисципліна:ЗЕД
Сторінок: 5
Рік виконання: 2022
Вартість: 350
Купити цю роботу
Зміст
- Вступ; - Недоліки створення та функціонування СЕЗ та ТПР; - Переваги створення та функціонування СЕЗ та ТПР; - Основні елементи запровадження пільгового режиму СЕЗ; - Рекомендації щодо удосконалення порядку створення пільгового режиму СЕЗ; - Список використаної літератури
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Згідно Закону України "Про загальні створення і функціонування спеціальних (вільних) економічних зон", спеціальна (вільна) економічна зона являє собою частину території України, на якій встановлюються і діють спеціальний правовий режим економічної діяльності та порядок застосування і дії законодавства України. На території спеціальної (вільної) економічної зони запроваджуються пільгові митні, валютно-фінансові, податкові та інші умови економічної діяльності національних та іноземних юридичних і фізичних осіб [1]. Близьким до СЕЗ є поняття "територія пріоритетного розвитку" (ТПР) — територія, на якій склалися несприятливі соціально-економічні умови та на якій запроваджується спеціальний режим інвестиційної діяльності для створення нових робочих місць [3].
Інші роботи з даної категорії: