0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Суть, фактори і типи економічного зростання. Еволюція теорій економічного зростання. Економічне зростання на основі моделі АD-АS і кривої виробничих можливостей. ІІ. Задачі. Тестові завдання (ID:179697)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Макроекономіка
Сторінок: 10
Рік виконання: 2017
Вартість: 70
Купити цю роботу
Зміст
Суть, фактори і типи економічного зростання Еволюція теорій економічного зростання Економічне зростання на основі моделі АD-АS і кривої виробничих можливостей ІІ. Задачі 2.1. У базовому році реальний ВВП країни становив 500 млрд. євро, в аналізованому році приріст реального ВВП дорівнює 5%, а дефлятор ВВП становить 120%. Визначте номінальний ВВП в аналізованому році. 2.2. Обмінний курс гривні до долара на початку 2006р. становить 5,3 грн/дол.. На початку 2007р. рівень цін у США зріс на 5 %, в Україні – на 20 %. Яким має бути на початку 2007р. номінальний курс гривні до долара, щоб реальний курс залишився без змін ІІІ. Тестові завдання СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Суть, фактори і типи економічного зростання Економічне зростання – це найважливіша макроекономічна категорія, яка є показником не лише абсолютного збільшення обсягів суспільного виробництва, але і здатності економічної системи задовольняти зростаючі потреби, підвищувати якість життя. Саме тому економічне зростання включається до числа основних цілей суспільства поряд з економічною свободою, економічною ефективністю [3, с.96]. Економічне зростання — це багатофакторний суперечливий процес, який залежить від багатьох факторів. До основних чинників зростання переважно відносять такі: — працю (кількість і якість трудових ресурсів); — землю (кількість і якість природних ресурсів); — капітал (капіталовкладення або інвестиції) з урахуванням технічного рівня засобів виробництва, який забезпечується науково-технічним прогресом; — підприємницькі здібності. Їх розуміють не тільки як господарську діяльність підприємців, а й як господарський механізм, який може сприяти або гальмувати економічний розвиток. Фактори економічного зростання тісно взаємопов'язані і переплетені. Так, наприклад, праця є високопродуктивною, якщо робітники використовують сучасне обладнання і матеріали під керівництвом здібних підприємців в умовах добре налагодженого господарського механізму. Залежно від характеру зростання фактори зростання поділяють на два типи — екстенсивні та інтенсивні.