0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Винаходи для вдосконалення введення та виготовлення різних лікарських форм що зявилися у кінці 18-19 століття (ID:211144)

Тип роботи: реферат
Дисципліна:Медицина
Сторінок: 25
Рік виконання: 2016
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ Вступ 3 Винаходи для вдосконалення введення та виготовлення різних лікарських форм що з’явилися у кінці 18-19 століття 4 Висновок 22 Список літератури 25
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Вступ Значення фармацевтичної технології ліків в охороні здоров’я надзвичайно велике, тому що при наданні медичної допомоги хворим у 90 % випадків фахівці використовують ліки. Підкреслюючи значення фармакотерапії,І. П. Павлов відзначав, що ліки є універсальним знаряддям медика, і ніякі втручання, хірургічні або інші, не обходяться без використання лікарських препаратів . Майже всі відомі на сьогоднішній день лікарські засоби є певною дисперсною (фармацевтичною, лікарською)системою, яка складається з активних фармацевтичних інгредієнтів (АФІ) та різних допоміжних речовин. Відповідно до державного нормування виробництва ліків їхні основні властивості(терапевтична дія, безпечність), перш за все, залежать від якості складових фармацевтичної системи, що потребує чіткого розуміння їхньої ролі у формуванні якості ліків у цілому. Значне розширення асортименту активних і допоміжних речовин у виробництві ліків, зростання ролі допоміжних речовин у моделюванні ліків примусило наприкінці ХХ століття дещо змінити концепцію створення нових фармацевтичних препаратів. З’являється нове поняття – фармацевтична розробка ліків, яка передбачає обґрунтування оптимального складу та вибору технології виробництва, забезпечення якості ліків і створення умов взаємного визнання реєстраційних досьє на міжнародному рівні. Значно розширюються біофармацевтичні, клінічні та аналітичні дослідження у фармацевтичній лузі, зростають інвестиції в розробку нових фармацевтичних препаратів, що створюються з використанням новітніх біоматеріалів та біотехнологій. Бурхливий розвиток наук, що мають відношення до фармації, дозволив фармакотехнологам у співпраці з іншими фахівцями створювати ліки принципово нового типу, що мають спрямовану лікувальну дію та задані етичні властивості.