0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

“УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА” (ID:108083)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Менеджмент
Сторінок: 64
Рік виконання: 2013
Вартість: 120
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ЗМІСТ Вступ…………………………………………………………………………..…...6 1. Теоретико-методологічні основи управління конкурентоспроможності продукції підприємства……………………………………………………….…..8 1.1. Сутність та значення конкурентоспроможності продукції підприємства………………………………………………………………………8 1.2. Зміст процесу управління конкурентоспроможністю продукції …….....12 1.3. Характеристика параметрів конкурентоспроможності продукції підприємства………………………………………………………..16 2. Оцінка конкурентоспроможності продукції ПрАТ «Юзефо-Миколаївська АПК»……………………………………………………………………………...24 2.1.Організаційно-економічна характеристика підприємства……….……….24 2.2. Аналіз конкурентоспроможності продукції підприємства…………........29 2.3. Аналіз ринків збуту продукції підприємства…….…………………….….34 3. Методичні рекомендації з підвищення рівня конкурентоспроможності продукції підприємства………………………………………………………….38 3.1. Підвищення рівня якості та впровадження сервісного та консультаційного обслуговування на підприємстві…………………………..38 3.2. Концепція забезпечення конкурентоспроможності продукції підприємства……………………………………………………………………..47 Висновки…………………………………………………………………………60 Список використаної літератури…………………………………………….….