0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

1. Адміністративний менеджмент і система управління якістю за стандартами ISO. 2. Види контролювання діяльності апарату управління. 3. Нетрадиційні підходи до мотивування працівників апарату управління. (ID:179329)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Менеджмент
Сторінок: 21
Рік виконання: 2016
Вартість: 125
Купити цю роботу
Зміст
Зміст Вступ 1. Адміністративний менеджмент і система управління якістю за стандартами ISO 2. Види контролювання діяльності апарату управління 3. Нетрадиційні підходи до мотивування працівників апарату управління Висновок Список використаної літератури
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
1. Адміністративний менеджмент і система управління якістю за стандартами ISO У підвищенні рівня продуктивності праці приховані величезні резерви на будь-якому підприємстві. На сучасному етапі підвищити продуктивність праці дозволяє впровадження системи адміністративного управління (Administrative Management System ). Вона є базисною системою управління організаціями, так як тільки вона змушує організації працювати з максимально можливою ефективністю. Високих результатів закордонні компанії досягають завдяки наявності в них саме даної системи, якої нема ні на одному українському підприємстві. Дану систему більш як півстоліття успішно використовують на практиці всі крупні, середні і малі компанії США, Західної Європи та Азії. Завдяки цій системі вони отримали високу керованість організаціями і, як наслідок, змогли суттєво підвищити продуктивність праці. Тому, не дивлячись на значний розмір заробітної плати, у них низька собівартість товарів (послуг), висока конкурентоспроможність компаній. Система адміністративного управління дає можливість вирішити основні задачі управління, які спрямовані на зростання продуктивності: перша – задача раціональної організації праці; друга – задача мотивації кожного працівника до продуктивної і якісної праці.