0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

1. Діагностика опору за моделлю «Силового поля. 1.1. «Аналіз поля сил» як основа для забезпечення організаційного розвитку (ОР) .2. Адаптація до змін на індивідуальному, груповому та організаційному рівнях. 3. Гештальт-підхід 3.1. Можливості гештал (ID:179450)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Менеджмент
Сторінок: 19
Рік виконання: 2017
Вартість: 130
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ 1. Діагностика опору за моделлю «Силового поля 1.1. «Аналіз поля сил» як основа для забезпечення організаційного розвитку (ОР) 2. Адаптація до змін на індивідуальному, груповому та організаційному рівнях 3. Гештальт-підхід 3.1. Можливості гештальт-підходу в роботі з організаціями 3.2. Предмет діяльності гештальт-оргконсультантів 3.3. Напрями Розвитку життєвості Організації (РЖО) Тести Використані джерела
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
1.1. «Аналіз поля сил» як основа для забезпечення організаційного розвитку (ОР) Організація — це сукупність людей, які спільно працюють для досягнення загальноорганізаційної мети. Однак, як вже зазначалося, в людей завжди існують різні інтереси, уподобання, мотиви тощо. Це призводить до розбіжностей в оцінках та діях окремих осіб, угруповань, колективів. Для початку будь-яких перетворень необхідно проаналізувати не тільки фінансовий, організаційний, а й соціально-психологічний стан організації. З цією метою слід використовувати соціальний аудит. Соціальний аудит — це спостереження, контроль та аналіз додержування соціальних норм, правил та визначених в організації методів мотивації, пов'язаних з діяльністю персоналу, які знаходять вираз в організаційній культурі, стилі управління, поведінці окремих осіб та організації в цілому. Об'єктами соціального аудиту є соціально-психологічний клімат у колективі, колективні договори, психофізіологічні умови роботи персоналу, дотримання ергономічних та екологічних норм, групова динаміка, методи навчання, атестації та оцінки персоналу тощо. Набути ґрунтовних знань щодо соціально-психологічного забезпечення стратегічного управління (СПЗ СУ) неможливо без з'ясування місця та ролі «аналізу поля сил» в організаційному розвитку організації. Причому необхідно усвідомлювати, що соціально-організаційний розвиток (СОР) поєднує формальні та неформальні аспекти діяльності організації.