0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Г. звернулася до суду з позовом про розірвання шлюбу з Ф. І поділ спільно набутого майна. Відповідач заявив у судовому засіданні, що позивачка не внесла до переліку речей, що підлягають поділу, колекцію китайської порцеляни, подарованої їм на весілля її б (ID:1003134)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Право, юридичні
Сторінок: 1
Рік виконання: 2024
Вартість: 60
Купити цю роботу
Зміст
Г. звернулася до суду з позовом про розірвання шлюбу з Ф. І поділ спільно набутого майна. Відповідач заявив у судовому засіданні, що позивачка не внесла до переліку речей, що підлягають поділу, колекцію китайської порцеляни, подарованої їм на весілля її батьками. На що Г. пояснила суду, що названі речі - це її придане. Суд встановив, що колекція порцеляни була подарована подружжю в день весілля у присутності гостей, але договору дарування батьки не оформили. Як вирішити спір?
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Г. звернулася до суду з позовом про розірвання шлюбу з Ф. І поділ спільно набутого майна. Відповідач заявив у судовому засіданні, що позивачка не внесла до переліку речей, що підлягають поділу, колекцію китайської порцеляни, подарованої їм на весілля її батьками. На що Г. пояснила суду, що названі речі - це її придане. Суд встановив, що колекція порцеляни була подарована подружжю в день весілля у присутності гостей, але договору дарування батьки не оформили. Як вирішити спір? Поділ подарованого майна при розлученні, якщо воно було передано в дар лише одному з подружжя, а не сім’ї в цілому, не здійснюється.
Інші роботи з даної категорії: