0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

1. Історичний розвиток договору зберігання 2. Поняття договору зберігання 3. Види, форма та зміст договору зберігання (ID:428539)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Право, юридичні
Сторінок: 14
Рік виконання: 2018
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 1. Історичний розвиток договору зберігання 2. Поняття договору зберігання 3. Види, форма та зміст договору зберігання Висновки Список використаних джерел
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Розвиток суспільних відносин в Україні сприяє активному розвитку цивільно-правового регулювання договірних відносин, що складаються між учасниками цивільних правовідносин у різноманітних сферах життя. Система договірного права України доволі розгалужена. До неї входять договори, що регулюють відносини з приводу передачі майна: у власність (дарування, купівля-продаж, поставка тощо); у тимчасове користування (позичка, лізинг, побутовий прокат, майновий найм, житловий найм і т. д.); договори про виконання робіт (побутовий підряд, договір аудиту тощо); про надання послуг (перевезення, страхування, комісії, зберігання і т. д.); ті, що врегульовують відносини про передачу результатів творчої діяльності (авторські, ліцензійні договори, договір франчайзингу); договори про спільну діяльність (установчий договір тощо). Кожен із наведених вище видів договорів був та й є предметом дослідження науковців. Але, як свідчить практика, під час укладення таких угод, як позичка, зберігання, позика, найм (оренда), виникає чимало труднощів, які, насамперед, пов’язані з предметом цих договорів, відповідальністю і гарантіями належного їх виконання. Саме тому наявність чіткого та систематизованого нормативно-правового регулювання є надзвичайно важливою для вирішення проблемних питань.
Інші роботи з даної категорії: