0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Приватний підприємець Осадчий взяв кредит у акціонерного банку «Агробуд» на суму 400 000 грн. під 17% річних на строк 8 місяців. Під заставу виконання кредитного зобов’язання за умовами договору передавалася 2-х кімнатна квартира, успадкована Осадчим післ (ID:999302)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Право, юридичні
Сторінок: 2
Рік виконання: 2024
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
Приватний підприємець Осадчий взяв кредит у акціонерного банку «Агробуд» на суму 400 000 грн. під 17% річних на строк 8 місяців. Під заставу виконання кредитного зобов’язання за умовами договору передавалася 2-х кімнатна квартира, успадкована Осадчим після смерті батьків. Через 3 місяці Осадчий трагічно загинув у автокатастрофі. Після смерті Осадчого залишилися його дружина та неповнолітній син, які були прописані та проживали у заставленій квартирі. Банк звернувся з вимогою до дружини свого боржника про повернення суми кредиту і процентів за час користування ним. 7 из 16 Дружина заявила, що не в змозі повернути таку суму грошей. Справами чоловіка не цікавилася і не знає куди і як він вклав гроші. Банк звернувся до суду. Проаналізуйте ситуацію.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Приватний підприємець Осадчий взяв кредит у акціонерного банку «Агробуд» на суму 400 000 грн. під 17% річних на строк 8 місяців. Під заставу виконання кредитного зобов’язання за умовами договору передавалася 2-х кімнатна квартира, успадкована Осадчим після смерті батьків. Через 3 місяці Осадчий трагічно загинув у автокатастрофі. Після смерті Осадчого залишилися його дружина та неповнолітній син, які були прописані та проживали у заставленій квартирі. Банк звернувся з вимогою до дружини свого боржника про повернення суми кредиту і процентів за час користування ним. 7 из 16 Дружина заявила, що не в змозі повернути таку суму грошей. Справами чоловіка не цікавилася і не знає куди і як він вклав гроші. Банк звернувся до суду. Проаналізуйте ситуацію. У нашому випадку був укладений кредитний договір, відповідно до ч. 1 та ч. 2 ст. 1054 ЦКУ За кредитним договором банк або інша фінансова установа (кредитодавець) зобов'язується надати грошові кошти (кредит) позичальникові у розмірі та на умовах, встановлених договором, а позичальник зобов'язується повернути кредит та сплатити проценти. До відносин за кредитним договором застосовуються положення параграфа 1 цієї глави, якщо інше не встановлено цим параграфом і не випливає із суті кредитного договору. Також слід зазначити, що під заставу виконання кредитного зобов’язання за умовами договору передавалася 2-х кімнатна квартира, успадкована Осадчим після смерті батьків.
Інші роботи з даної категорії: