0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ОСОБЛИВОСТІ ПСИХОЕМОЦІЙНОГО СТАНУ ЖІНКИ, ЯКА ПЕРЕЖИВАЄ ВІКОВУ КРИЗУОСОБЛИВОСТІ ПСИХОЕМОЦІЙНОГО СТАНУ ЖІНКИ, ЯКА ПЕРЕЖИВАЄ ВІКОВУ КРИЗУ (ID:983647)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Психологія
Сторінок: 27
Рік виконання: 2024
Вартість: 530
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП.................................................................................................................3-5 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНИЙ ОГЛЯД ПРОБЛЕМИ, ВИЗНАЧЕННЯ КРИЗИ У НАУКОВІЙ ЛІТЕРАТУРІ.................................................................. 1.1. Визначення поняття криза...........................................................................6-8 1.2. Вікові кризи в житті людини.....................................................................9-10 1.3. Жіноча психологія та особливості психоемоційного розвитку...........10-12 РОЗДІЛ 2. ОСОБЛИВОСТІ ПСИХОЕМОЦІЙНОГО СТАНУ ЖІНКИ У ВІКОВУ КРИЗУ, ФАКТОРИ ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА СТАН ТА ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ПОДОЛАННЯ ВІКОВИХ КРИЗ У ЖІНОК....... 2.1. Період підліткової кризи......................................................................13-15 2.2. Криза середніх років.............................................................................15-18 2.3. Криза засідання порогу старості..........................................................18-20 2.4. Аналіз впливу вікових змін на психоемоційний стан жінок............20-21 ВИСНОВКИ.........................................................................................................22 СПИСОК ДЖЕРЕЛ......................................................................................23-24 ДОДАТКИ................................................................................................................ Додаток А. Приклади анкет та інших інструментів для дослідження.......25-26 Додаток Б. Графіки та таблиці з результатами дослідження...........................27
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
В сучасному суспільстві вікові зміни стають неодмінною складовою життя кожної людини, які впливають на різні сфери їхнього існування, зокрема на психоемоційний стан. Однією з найбільш важливих та складних вікових періодів є вікова криза, яка може суттєво вплинути на психічне та емоційне здоров'я особи. Важливо розуміти, що вікова криза впливає на жінок та чоловіків по-різному, через особливості їхньої психології та соціокультурного контексту.Психологічні різниці стосуються не лише біологічних особливостей, але й психічних механізмів, які визначають спосіб сприйняття та впорядкування власного життя. Жіноча психологія, як правило, відрізняється вищою чутливістю до міжособистісних відносин, соціальних ролей та емоційної експресії.