0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Виробництво Лацидофілу (ID:883769)

Тип роботи: бакалаврська
Дисципліна:Технічні науки
Сторінок: 106
Рік виконання: 2022
Вартість: 6000
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП ..................................................................................................................... 8 1 ЗАГАЛЬНА ЧАСТИНА..................................................................................... 10 1.1 Огляд літератури ......................................................................................... 10 1.1.1 Історія пробіотиків.............................................................................. 10 1.1.2 Класифікація пробіотиків................................................................... 14 1.1.3 Основні функції пробіотичних препаратів....................................... 19 1.1.4 Терапевтичні властивості пробіотиків.............................................. 22 1.2 Обґрунтування вибору методу біотехнологічного виробництва ........... 28 1.3 Обґрунтування місця впровадження біотехнологічного виробництва . 29 1.4 Обґрунтування цілей та завдань дипломного проекту ........................... 31 2 ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА .......................................................................... 33 2.1 Характеристика готового продукту .......................................................... 33 2.2 Характеристика біологічного агенту, сировини та допоміжних речовин............................................................................................................... 35 2.2.1 Характеристика роду Lactobacillus ................................................... 35 2.2.2 Характеристика штамів L. rhamnosus та L. helveticus .................... 37 2.2.3 Характеристика сировини для культивування................................. 39 2.2.4 Характеристика допоміжної сировини ............................................. 44 2.3 Механізм біотехнологічного процесу....................................................... 47 2.4 Опис біотехнологічного процесу за стадіями .......................................... 49 2.5 Норми біотехнологічного процесу………………………………………53 2.6 Матеріальні розрахунки ............................................................................. 54 2.6.1 Блок-схема виробництва .................................................................... 54 2.6.2 Вихідні дані для матеріальних розрахунків ..................................... 55 2.6.3.1 Розрахунок стадій……………………………………………….56 2.6.3.2 Розрахунок часу стадій ………………………………………...62 2.6.4 Зведений матеріальний баланс .......................................................... 64 2.7 Технологічні розрахунки............................................................................ 66 2.7.1 Вибір основного технологічного обладнання за об’ємом і продуктивністю виробництва ..................................................................... 66 2.7.1.1 Вибір інокулятора для ІІ генерації культури ............................ 67 2.7.1.2 Вибір ферментера......................................................................... 68 2.7.1.3 Вибір обладнання для сушки...................................................... 69 2.7.1.4 Вибір обладнання для капсулювання ........................................ 70 2.8 Специфікація та компонування обладнання ............................................ 71 2.9 Стандартизація та контроль якості продукції......................................... 72 3 АВТОМАТИЧНИЙ КОНТРОЛЬ І КЕРУВАННЯ.......................................... 75 3.1 Вимірювання температури……………………………...………………..75 3.2 Вимірювання рівня заповнюваності……………………..………………76 3.3 Вимірювання концентрації рН…………………………………………...77 3.4 Вимірювання тиску……………………………………………………….78 3.5 Вимірювання витрати речовини…………………………………………79 3.6 Вимірювання вологості……….………………………………………….79 3.7 Управління та регулювання притроїв автоматичної системи регуляції та управління……………………………………………………………………..80 4 ОХОРОНА ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ ..... 82 5 ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНА ЧАСТИНА............................................. 90 ВИСНОВКИ......................................................................................................... 101 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ..................................................................................... 102
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
file:///C:/Users/Lenovo/AppData/Local/Temp/a573a188-4bf0-4df7-bd76-4cb23e3407c9_%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BA%D1%96%D0%BD%D0%B0%204-%D0%91%D0%A2-31.zip.7c9/%D1%81%D0%B4%D0%B0%D1%82%D1%8C/%D0%94%D0%B8%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%BC%20%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B8%D0%BD%D0%B0.pdf II. Класифікація за поколіннями Пробіотики можуть містити як монокультуру, так і комбінацію з кількох видів мікроорганізмів (симбіотики). У препаратів, що містять пробіотики, існує безліч класифікацій. Виділяють такі покоління пробіотиків: 1. Перше покоління – монокомпонентні препарати. Як правило, ці препарати містять один штам мікроорганізмів. Використовують пробіотики першого покоління при лікуванні дисбактеріозу легкого ступеня тяжкості, профілактики дисбактеріозу при застосуванні антибіотиків у таблетках. До таких препаратів відносяться Біфідобактерин, Лактобактерин, Колібактерин та інші.