0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Дослідження способів підготовки яблук на соковіддачу (ID:732040)

Тип роботи: розрахункова робота
Сторінок: 24
Рік виконання: 2022
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ 1.1. Характеристика сортів яблук 1.2. Лікувальні та корисні властивості яблук 1.3. Способи попередньої підготовки плодів для отримання плодового соку 1.4. Технологія виробництва освітлення соків та нетрадиційні методи збільшення соковіддачі 1.5. Патентний пошук 1.6. Висновки РОЗДІЛ 2. ОБ’ЄКТ І МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕННЯ 2.1. Об’єкт дослідження 2.2. Методи дослідження 2.3. Рисунок проведення досліджень 2.4. Висновки РОЗДІЛ 3. ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ЯБЛУЧНОГО СОКУ 3.1. Дослідження фізико-хімічних показників яблук у сортовому розрізі 3.2. Дослідження впливу попереднього нагрівання на вихід соку із яблук у сортовому розрізі 3.3. Вплив попереднього заморожування яблук на вихід соку у сортовому розрізі 3.4. Оптимізація технологічного процесу за Боксом-Уілсоном 3.5. Висновки ЗАГАЛЬНІ ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
РОЗДІЛ 2. ОБ’ЄКТ І МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕННЯ 2.1. Об’єкт дослідження Об’єктом дослідження є технологія виробництва яблучного соку. У дослідженнях використовували зразки яблук сортів Голден Дюшес і Чемпіон. 2.2. Методи дослідження Для визначення якості яблук використовували хімічні, фізичні, фізико-хімічні та органолептичні показники з використанням стандартних та модифікованих методів досліджень. РОЗДІЛ 3. ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ЯБЛУЧНОГО СОКУ 3.1. Дослідження фізико-хімічних показників яблук у сортовому розрізі Дослідження спрямовані на визначення якості яблук у стадії технічної стиглості. Якість вхідної сировини контролюється за вмістом сухих речовин, активною кислотністю, за вмістом пектинових речовин і за органолептичними показниками. 3.2. Дослідження впливу попереднього нагрівання на вихід соку із яблук у сортовому розрізі Бланшування – це нагрівання плодів у воді або обробка їх паром так, щоб температура сировини була більша 70 ºС для інактивації ферментів, поліпшення проникності протоплазми і смаку, зменшення кількості мікрофлори. 3.3. Вплив попереднього заморожування яблук на вихід соку у сортовому розрізі При заморожуванні утворюються кристали льоду, які руйнують цитоплазменні оболонки клітин, що сприяє підвищенню виходу соку. Через відмирання і руйнування клітин, досить лише незначної механічної дії для соковиділення. 3.4. Оптимізація технологічного процесу за Боксом-Уілсоном Для оптимізації за Боксом-Уілсоном обрано параметри процесу. За керовані фактори обрано температура нагрівання (Х_1), температура заморожування (Х_2), час нагрівання (Х_3), час заморожування (Х_4). За критерій оптимізації – коефіцієнт виходу соку (Y).