0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Хлебобулочные изделия (ID:86192)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 50
Рік виконання: 2009
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
І. Вступ 1.1. Харчова цінність хлібобулочних виробів 1.2. Ринок хлібобулочних виробів України ІІ. Основна частина. Товарознавча характеристика асортименту та контроль якості хлібобулочних виробів на підприємствах торгівлі 2.1. Класифікація хлібобулочних виробів 2.2. Фактори, формуючі якість хлібобулочних виробів 2.3. Асортимент та товарознавча характеристика хлібобулочних виробів 2.4. Вимоги до якості, дефекти 2.5. Фактори, зберігаючі якість хлібобулочних виробів 2.6. Аналіз якості хлібобулочних виробів в підприємствах торгівлі Висновки Література
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову