0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Виробнича практика (ID:105052)

Тип роботи: звіт з практики
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 20
Рік виконання: 2015
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП Розділ 1. Загальна характеристика пекарні ТОВ «Макром» 1.1. Коротка характеристика підприємства 1.2. Структура управління підприємством 1.3. Технологія виробництва і характеристика продукції, що випускається Розділ 2. Контроль виробництва продукції на підприємстві 2.1. Контроль якості сировини 2.2. Контроль технологічного процесу Розділ 3. Методологія та оцінка якості хліба 3.1. Правила відбору проб для оцінки якості продукту 3.2. Органолептична оцінка якості хліба Приазовського Розділ 4. Індивідуальне завдання ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Переддипломна практика є невід'ємною частиною навчального процесу. В ході її проходження студент отримує поглиблення і закріплення знань і професійних навичок, отриманих в процесі навчання на основі вивчення практичних ситуацій. Окрім цього практика на підприємстві сприяє вдосконаленню і розширенню практичних навичок і умінь в роботі за обраною спеціальністю. Метою даної практики є не тільки вивчення практичних ситуацій, а й збір та аналіз матеріалу, необхідного для майбутнього дипломного проекту. Базою переддипломної практики мною було обрано пекарню ТОВ «Макром». Метою переддипломної практики є: 1. поглиблення та закріплення знань, які одержали студенти під час теоретичної підготовки; 2. оволодіння сучасними формами та методами роботи з комплексом задач, розв’язування на підприємстві з використанням комп’ютерної техніки та інформаційних технологій; 3. набуття необхідних навичок у здійсненні операцій технологічного процесу обробки інформації; 4. формування професійних вмінь і навичок у робот із існуючими інформаційними технологіями; 5. набуття практичних навичок програмування, самостійного вирішення технічних задач на базі сучасних комп’ютерних систем, ознайомлення з сучасними технологічними процесами розробки, впровадження та налагодження програмного продукту, з сучасним апаратним та програмним забезпеченням, з організацією праці і економікою виробництва, набуття умінь організаторської роботи по спеціальності, узагальнення і поглинання і поглиблення знань з вивчення дисциплін.