0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Ринок, асортимент та формування якості шоколаду білого пористого, що реалізується в роздрібній торгівлі (ID:107809)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 35
Рік виконання: 2022
Вартість: 250
Купити цю роботу
Зміст
Вступ І розділ. Теоретичні аспекти ринку, асортименту і якості шоколаду білого пористого, що реалізується в роздрібній торгівлі 1.1 Стан ринку шоколаду білого пористого в Україні 1.2 Споживні властивості, сировина, технологія виробництва шоколаду білого пористого 1.3 Класифікація і асортимент шоколаду 1.4 Характеристика вимог до якості, умов і термінів зберігання, дефектів для шоколаду білого пористого 1.5 Фальсифікація, ідентифікація та особливості пакування шоколаду білого пористого ІІ розділ. Дослідна частина 2.1 Об’єкт і методи дослідження 2.2 Оцінка якості шоколаду білого пористого 2.3 Порівняльний аналіз органолептичної оцінки якості шоколаду білого пористого7 Висновки та пропозиції Список літератури
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Тел/вайбер: (068)845-40-04