0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

КУРСОВА РОБОТА З дисципліни „Товарознавство” на тему: «Порівняльна характеристика якості та асортименту шоколаду» (ID:123577)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 36
Рік виконання: 2015
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
План Вступ……………………………………………………………………………3 1. Стан ринку шоколаду в Україні…………………………………………....4 2. Класифікація та вимоги до якості шоколаду……………………………....9 3. Етапи формування споживних властивостей шоколаду………………...19 4. Товарознавча оцінка якості шоколадної плитки…………………………26 5. Рекомендації щодо придбання і споживання шоколаду…………………32 Висновок……………………….………………………………………………35. Список використаних джерел………………………………………………..36
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Метою курсової роботи є товарознавче дослідження шоколаду, що представлений на ринку України. Тому дослідження ринку, етапів формування споживних властивостей, вимог до якості та факторів, що впливають на споживні властивості шоколадної плитки є дуже важливим. Історія винаходу шоколаду сягає приблизно I тис. років до нашої ери. На той час він був виключно напоєм і вживався у холодному вигляді - обсмажені какао-боби, що самі по собі мають гіркий смак, змішувалися з водою, а потім у цю суміш додавався перець Чилі. Давня цивілізація Омельків, якій довелося першій скуштувати власними силами винайдений напій, дала й назву, що використовується до наших часів. Вони говорили "kakawa". Дивно, що за такий довгий час у назві змінилося всього лише декілька літер. З тих часів склад і спосіб приготування шоколаду зазнав значних змін і шлях до цього був дуже довгим.