0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Дослідження якісних показників молока з сільськогосподарських підприємств і приватного сектору, та його придатність до виготовлення молочних продуктів (ID:268886)

Тип роботи: магістерська
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 96
Рік виконання: 2022
Вартість: 1000
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. МОЛОКО ЯК СИРОВИНА ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ 1.1. Значення молочної продукції для харчування людини 1.2. Особливості хімічного складу молока сільськогосподарських підприємств і приватного сектору 1.3. Нормативне регулювання якості молока РОЗДІЛ 2. МАТЕРІАЛИ, УМОВИ ТА МЕТОДИКА ВИКОНАННЯ РОБОТИ 2.1. Місце та об’єкт досліджень 2.2. Методика виконання роботи РОЗДІЛ 3. РОЗРАХУНКОВО-ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 3.1. Органолептичні дослідження молока корів 3.2. Аналіз санітарних та якісних показників молока 3.3. Особливості технології та організації виробництва молочної продукції філії «Сумський молочний завод» 3.4. Економічна ефективність результатів досліджень РОЗДІЛ 4. ОХОРОНА ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА У НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ 4.1. Охорона праці на об’єкті 4.2. Безпека у надзвичайних ситуаціях на об’єкті РОЗДІЛ 5. ЕКОЛОГІЧНА ЕКСПЕРТИЗА МОЛОКА ВИСНОВКИ СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Тел/вайбер: (068)845-40-04