0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА АСОРТИМЕНТУ ТА ОЦІНКА ЯКОСТІ МЕДУ (ID:933784)

Тип роботи: бакалаврська
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 60
Рік виконання: 2023
Вартість: 390
Купити цю роботу
Зміст
1. ТЕОРЕТИКО-НОРМАТИВНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ МЕДУ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ В УКРАЇНІ ТА СВІТІ 1.1. Значення меду та його види 1.2. Аналіз ринку меду в Україні 1.3. Торговельні марки, які представлені на ринку України 2. ЗАКОНОДАВЧО-НОРМАТИВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ ОБІГУ МЕДУ В УКРАЇНІ ТА СВІТІ 2.1. Законодавче регулювання обігу меду в Україні 2.2. Обов'язки виробників та продавців меду в Україні 2.3. Законодавче регулювання обігу меду в світі 3. ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ МЕДУ 3.1. Аналіз асортименту меду 3.1. Об’єкти та методи дослідження 3.2. Аналіз маркування та пакування меду 3.2. Дослідження органолептичних та хімічних властивостей меду 3.4. Фізико-хімічна оцінка меду ВИСНОВКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Нормативно-правова база в Україні щодо меду складається з законів, постанов, наказів та інших правових актів, які регулюють виробництво, зберігання, транспортування, маркування та реалізацію меду. Одним з основних законів, що регулюють обіг меду в Україні, є Закон України "Про продовольчу безпеку" від 03.06.2010 р. № 771-VI, який визначає основні принципи, вимоги та правила забезпечення безпеки продовольчих продуктів, в тому числі й меду [12]. Крім того, законодавством України встановлено, що мед є продуктом харчування та підлягає обов'язковій сертифікації на відповідність вимогам Державного стандарту України. Українські стандарти, що стосуються меду, включають ДСТУ 4497:2005 "Мед натуральний. Технічні умови", ДСТУ 4417:2005 "Мед натуральний. Методи визначення масової частки фруктози та глюкози", ДСТУ 7026:2009 "Мед. Метод визначення масової частки вологи" та інші. Українське законодавство вимагає вказувати певну обов'язкову інформацію на етикетках та упаковці меду. Зокрема, до такої інформації відносяться: - Назва продукту - "мед"; - Найменування виробника та його адреса; - Маса нетто (або об'єм) продукту у відповідності до вимог ДСТУ; - Дата виготовлення; - Термін придатності та умови зберігання; - Відомості про склад продукту; - Відомості про поживну цінність та харчову цінність меду;