0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Облік витрат, виходу продукції млину і калькулювання її собівартості в СВК «Дружба» Саратського району, Одеської області (ID:182295)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 45
Рік виконання: 2012
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
З М І С Т : Вступ 1. Теоретичні основи обліку витрат на виробництво………………… 1.1. Економічний зміст витрат виробництва, їх значення та класифікація………………………………………………………………………... 1.2. Методи і способи обліку витрат і калькулювання собівартості продукції……………………………………………………………………………. 1.3. Наукові основи обліку витрат на виробництво ................................. 2. Природно-економічна характеристика СВК «Дружба»…………… 3. Облік витрат і виходу продукції ......................................................... 3.1. Документування операцій з обліку витрат і виходу продукції……. 3.2. Синтетичний і аналітичний облік витрат і виходу продукції .......... 3.3. Калькулювання собівартості продукції (послуг) і закриття субрахунку «Промислові виробництва»................................................................. 3.4. Облік браку у виробництві................................................................... Висновки та пропозиції Список використаних джерел Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
В С Т У П Проведення економічних реформ в Україні пов'язане з вирішенням проблеми удосконалення системи управління сільськогосподарським розвитком. Одним із глобальних завдань, гострота якого зростає, є вирішення продовольчої проблеми, зокрема, в частині розвитку переробного виробництва. Забезпечення стійкого ефективного розвитку цього комплексу вимагає нових, більш досконалих методів і форм його регулювання. Облік витрат на виробництво і калькулювання собівартості продукції має найбільшу специфіку в зв’язку з особливостями технології виробництва на підприємствах різних галузей і підгалузей промисловості. ... ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ В даній курсовій роботі було досліджено питання обліку витрат і калькулювання собівартості продукції промислового підприємства на прикладі млину СВК «Дружба» Саратського району, Одеської області. Калькулювання собівартості продукції на промислових підприємствах здійснюється відповідно до П(С)БО 16 «Витрати», Методичних рекомендацій з формування собівартості продукції, робіт, послуг та самостійно розроблених методик. Необхідність самостійної розробки методик викликана тим, що нормативні документи з обліку і калькулювання собівартості продукції носять доволі загальний характер і не відображають в собі особливостей тієї чи іншої галузі промисловості. ... Таким чином, можна сказати, що сільськогосподарські і промислові підприємства в сучасних умовах повинні переходити до автоматизованої системи обліку, яка буде займати набагато менше часу та ручної роботи, та нових, більш ефективних методів обчислення собівартості, бо це є основою отримання прибутку.