0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Біологічні ресурси Світового океану: характеристика, особливості видобутку і використання (ID:257740)

Тип роботи: реферат
Дисципліна:Географія
Сторінок: 22
Рік виконання: 2012
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
Зміст с. Вступ…………………………………………………………………………….....3 1. Біологічні ресурси Світового океану…………………………………...........4 1.1. Класифікація живих організмів…………………………..………………….4 1.2. Біотичний кругообіг…….……………………………………………………8 2. Роль Світового океану в забезпеченні продовольчих потреб населення Землі………………………………………………………………………………..9 3. Розвиток рибальства…………………………………………………………11 3.1. Динаміка і структура світового рибальства……………………………….13 3.2. Географічне районування світового рибальства………………………...16 Висновки…………………………………………………………………………21 Список використаної літератури………………………………………………..22
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Життя пронизує води Світового океану від поверхні до найбільших глибин. Органічний світ населяє не лише водну товщу, але і дно океанів і морів. У наш час Світовий океан відіграє все більшу роль у житті людства. У Світовому океані, крім біологічних, також зосереджені величезні запаси мінеральних та енергетичних ресурсів, які – при раціональному їх використанні й штучному відтворенні – можуть вважатися практично невичерпними. На даний час одна з найважливіших глобальних проблем людства – продовольча, яка пов’язана з швидким зростанням кількості населення на планеті. Не дивлячись на відмінності шляхів вирішення цієї проблеми, потрібно, насамперед, раціонально використовувати природні джерела продовольства, одним із яких і є Світовий океан. Сьогодні Світовий океан дає людству лише 2 % продуктів харчування (88 % – оброблювані землі, 10 % – пасовища). Але харчові ресурси його значно більші. Для переконливості можна навести такі дані: в океанах знаходиться 43 % біомаси всієї планети, рибних ресурсів — біля 200 млн. т. Величезні ресурси молюсків, ракоподібних, водоростей, зоопланктону. Однак зараз 80 – 90 % вилову складає риба, біля 6 % – безхребетні, 4 % — водорості і 1 % — морські ссавці: кити, тюлені, котики й моржі в суворо обмеженій кількості.