Готові роботи
Поиск:
 
Тип
Рік написання:
ok Очистити фiльтр
Тема роботи: Ціна: Стор.:
Inter-Continental Hotels Group (Готельно-ресторанний бізнес / інше | 2015) 100 грн 10
Aнaліз інфрaструктури готелю «Брістоль». Особливості оргaнізaції служби упрaвління (Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2016) 150 грн 50
Brand management in tourism company “TUI”, Kyiv (Готельно-ресторанний бізнес / магістерська | 2015) 6000 грн 101
Business hotel with using molecular technologies (Готельно-ресторанний бізнес / дипломна | 2016) 7000 грн 213
Адміністративні методи управління персоналом у закладі ресторанного господарства (Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2011) 150 грн 46
Аналіз ефективності використання основних засобів підприємства (Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2010) 150 грн 39
Аналіз ефективності використання трудових та матеріальних ресурсів (Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2010) 150 грн 51
Аналіз ефективності системи оплати праці готельно-ресторанного господарства (Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2010) 150 грн 57
Аналіз інфраструктури готелю «Марістела клаб» і особливості організації служби харчування (Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2016) 100 грн 42
Аналіз організації надання готельних послуг (Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2004) 30 грн 37
Аналіз рецептурного складу та технологічного процесу виробництва кулінарної продукції зі смаженого м’яса та м’ясопродуктів (Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2015) 150 грн 41
Аналіз споживних властивостей та асортименту молочнокислих товарів на матеріалах супермаркету «Сільпо» (Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2016) 100 грн 38
Аналіз технологій надання готельних та ресторанних послуг на прикладі готелю “Братислава” (Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2011) 150 грн 55
Аналіз технологій надання готельних та ресторанних послуг на прикладі готелю “Голосіївський” (Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2011) 150 грн 44
Аналіз факторів, що впливають на результати якості обслуговування в підприємствах ресторанного господарства (Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2015) 50 грн 39
Аналіз факторів, що впливають на результати якості роботи на підприємствах ЗРГ (Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2015) 50 грн 37
Асортимент, характеристика, призначення посуду з фарфору, фаянсу, кераміки (Готельно-ресторанний бізнес / контрольна | 2013) 50 грн 22
Бізнес-готель в урбаністичному стилі з використанням сучасних технологій озеленення в Солом’янському районі м. Києва (Готельно-ресторанний бізнес / магістерська | 2016) 4000 грн 207
БІЗНЕС-ПЛАН СТВОРЕННЯ ТУРИСТИЧНОГО ГОТЕЛЮ 4* В М. СМІЛА, ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ (Готельно-ресторанний бізнес / інше | 2016) 200 грн 43
Блюда із птиці (Готельно-ресторанний бізнес / курсова | 2014) 150 грн 27
Назад до списку дисциплін
1 2 3 4 5 ...