0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

"Готель Львів" (ID:230247)

Тип роботи: звіт з практики
Сторінок: 70
Рік виконання: 2018
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
ВСТУП 3 1. Загальна характеристика готельно-ресторанного підприємства 5 1.1. Нормативно-правове регулювання діяльності 5 1.2. Організаційно-управлінська структура готельно-ресторанного підприємства 6 1.3. Характеристика функціональних приміщень: архітектура, інтер’єр та концептуальна направленість 8 2. Організація і технологія виробничих процесів засобу розміщення 12 2.1. Організація і технологія приймання та розміщення гостей 12 2.2. Організація і технологія обслуговування гостей на поверсі 15 2.3. Організація і технологія додаткових послуг 18 2.4. Організація санітарно-технологічного і інженерно-технічного обслуговування 20 3. Організація і технологія процесу обслуговування і закладі ресторанного господарства 24 3.1. Характеристика меню та виробничої програми 24 3.2. Організація технологічного процесу повсякденного обслуговування споживачів 27 3.3. Особливості організації та функціонування бару 30 3.4. Спеціальні форми обслуговування для різних контингентів споживачів 32 4. Планово-економічна діяльність готельно-ресторанного підприємства 35 5. Маркетингова діяльність готельно-ресторанного підприємства 38 5.1. Система маркетингу підприємства 38 5.2. Ефективність маркетингової діяльності підприємства 41 6. Управлінська діяльність готельно-ресторанного підприємства 45 7. Розробка пропозицій щодо удосконалення діяльності підприємства 49 ДОДАТКИ 52
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Готельно-ресторанний комплекс «Львів» створене громадянамиУкраїни Продивусом В. С., Продівус С. В. Ковалко І. В. для здійснення комерційної господарської діяльності. Підприємство діє на підставі чинного законодавства України та на підставі Статуту (дод. А). Метою функціонування даного підприємства є надання послуг населенню, отримання прибутку від підприємницької діяльності, задоволення матеріальних і соціально-побутових потреб працівників та засновників. Вид діяльності ТзОВ “Готель «Львів»”: • 96.04 Діяльність із забезпечення фізичного комфорту • 96.09 Надання інших індивідуальних послуг, н. в. і. у. • 55.10 Діяльність готелів і подібних засобів тимчасового розміщування (основний) • 56.10 Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування • 68.20 Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Базова характеристика готельно-ресторанного комплексу «Львів» подана у табл. 1. Таблиця 1 Базова характеристика готельно-ресторанного комплексу «Львів»