0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Метод інверсійної вольтамперометрії дослідження харчових продуктів (ID:129959)

Тип роботи: звіт з практики
Дисципліна:Звіти з практики
Сторінок: 37
Рік виконання: 2015
Вартість: 1500
Купити цю роботу
Зміст
Зміст ВСТУП 1. Принцип методу інверсійної вольтамперометрії дослідження харчових продуктів 1.1 Особливості інверсійної вольтамперометрії 2. Огляд опрацьованих методик 2.1 Суть хроматографічного методу 2.2 Класифікація хроматографічних методів аналізу 2.3 Газорідинна хроматографія 3. Результати практичних досліджень 3.1 Визначення вмісту сухих речовин пікнометричним методом у напої «Сoca-Cola» 3.2 Визначення вмісту сухих речовин аерометричним методом у напої «Coca-Cola» 3.3 Визначення вмісту сухих речовин методами ручного та прецизійного рефрактометрів у напої «Coca-Cola» 3.3.1 Визначення вмісту сухих речовин методом лабораторного рефрактометра у напої «Coca-Cola» 3.3.2 Визначення вмісту сухих речовин методом прецизійного рефрактометра у напої «Coca-Cola» Висновки Додаток 1 Додаток 2
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову