0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Управління інноваційним проектом (курсова, унікальність 89%) (ID:834790)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 72
Рік виконання: 2023
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ УПРАВЛІННЯ ІНВЕСТИЦІЙНИМИ ПРОЕКТАМИ 5 1.1 Сутність інноваційного проекту 5 1.2 Класифікація інноваційних проектів 10 1.3 Методи оцінки ефективності інноваційних проектів 12 РОЗДІЛ 2 ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТОВ «ЩЕДРО» ТА РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО СТРАТЕГІЧНОГО РОЗВИТКУ 21 2.1 Загальна організаційно-економічна характеристика ТОВ «Щедро» 21 2.2 PEST аналіз зовнішнього оточення ТОВ «Щедро» 29 2.3 Аналіз основних тенденцій розвитку ринку олійно-жирової продукції 34 2.4 Слабкі сторони та рекомендації щодо стратегічного розвитку ТОВ «Щедро» з урахуванням основних тенденцій розвитку ринку олійно-жирової продукції 36 РОЗДІЛ 3 ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ПРОЕКТУ «ВСТАНОВЛЕННЯ ЛІНІЇ ПОФРАКЦІОНУВАННЯ ЖИРІВ» 40 3.1. Характеристика проекту «Встановлення лінії з фракціонування жирів» 40 3.1.1 Основна концепція і мета проекту «Встановлення лінії з фракціонування жирів» 40 3.1.2 Календарний план та організаційна структура управління проектом 42 3.1.3 Структура використаних матеріальних ресурсів та інвестицій у проект 45 3.2 Розрахунок показників ефективності проекту 46 3.3 Аналіз ризиків інноваційного проекту та шляхи їх зниження 54 ВИСНОВКИ 60 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 64
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Актуальність теми дослідження. Інноваційна діяльність відіграє виключно важливу роль у розвитку підприємства, забезпечуючи відтворювальні процеси та сприяючи підвищенню ефективності господарської діяльності. Реалізація інноваційних проектів забезпечує інноваційний розвиток окремих підприємств та економіки в цілому, дозволяє знайти можливості для досягнення стратегічних цілей в умовах обмежених ресурсів та часу. Крім цього, інвестиційні проекти як інструмент здійснення інвестиційної діяльності виступають засобом ефективного розміщення тимчасово вільних коштів суб'єктів господарської діяльності, що суттєво підвищує їхню значущість в економічній системі. При цьому здійснення інвестиційної діяльності потребує комплексного та системного підходу, Широке коло питань, пов'язаних з управлінням інвестиційними проектами, знайшло відображення у працях відомих зарубіжних учених-економістів: Ю. Блеха, Е. Брігхема, У. Гетце, Г. Мунцеля, Ф. Фабоцці, У. У той же час враховуючи динамічний розвиток практики інноваційного менеджменту доцільним є подальше дослідження згаданої теми. Мета та завдання дослідження. Метою роботи є обґрунтування комплексу заходів щодо підвищення ефективності управління інвестиційними проектами у сфері харчової промисловості. Для досягнення поставленої мети в роботі було виконано такі завдання: - досліджено сутність інноваційного проекту; - систематизовано підходи до класифікації інноваційних проектів; - узагальнений методичний інструментарій оцінки ефективності інноваційних проектів; - здійснено організаційно-економічний аналіз діяльності ТОВ «Щедро»; - проведено PEST аналіз зовнішнього оточення підприємства; - здійснено аналіз основних тенденцій розвитку ринку олійно-жирової продукції; - визначено слабкі сторони та рекомендації щодо стратегічного розвитку ТОВ «Щедро» з урахуванням основних тенденцій розвитку ринку олійно-жирової продукції; - сформовано концепцію проекту «Встановлення лінії з фракціонування жирів»; - здійснено розрахунок показників ефективності проекту; - проведено аналіз ризиків інноваційного проекту та шляхи їх вирішення. Об'єктом дослідження є процес управління інноваційними проектами підприємств. Предметом дослідження є методичні підходи до управління інвестиційними проектами у сфері харчової промисловості. Методи дослідження. Дослідження, проведені в ході написання роботи, ґрунтуються на логічному та системному підходах до аналізу економічних процесів та явищ у національному середовищі. У процесі дослідження сутності інноваційних проектів, їх роль підвищення ефективності діяльності підприємств на етапі, використовувалися аналіз, синтез, дедукція, індукція, моделювання, абстрагування, системний аналіз. Спеціальні наукові методи – формалізація, створення ідей, економічний аналіз, графічна інтерпретація також застосовувалися під час дослідження. Інформаційна база дослідження складає дослідження зарубіжних та вітчизняних фахівців, дані спеціальних досліджень та опитувань, а також чинна нормативно-правова база. Наукова новизна. Результати дослідження полягає в адаптації існуючого інструментарію оцінки ризиків господарської діяльності підприємства до оцінки показників інноваційних проектів.
Інші роботи з даної категорії: