0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Розробка технологічного обладнання молокопереробного цеху з розробкою машини для розливу молока» (ID:110989)

Тип роботи: дипломна
Сторінок: 140
Рік виконання: 2015
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
С чертежами!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
РЕФЕРАТ ВСТУП… 1. ОГЛЯД ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ФАСУВАННЯ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ 1.1. Обладнання для фасування молочних продуктів у полімерну тару 1.2. Проектування та інженерно-технологічне обґрунтування технологічної лінії виробництва 1.3. Обґрунтування технологічної схеми. 1.4. Вибір технологічного обладнання.. 2. ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ПОТОКОВО-ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ЛІНІЇ ВИРОБНИЦТВА МОЛОКОПРОДУКТІВ 2.1. Обладнання для пастеризації молокопродуктів 2.2. Сепаратор.. 3. МАШИНО-АПАРАТУРНА СХЕМА ВИРОБНИЦТВА ПАСТЕРИЗОВАНОГО МОЛОКА 4. ОПИС КОНСТРУКЦІЇ АВТОМАТУ ДЛЯ РОЗЛИВУ 5. РОЗРАХУНКОВА ЧАСТИНА 5.1. Розрахунок конвеєра подачі пакетів від розливно-упаковочтого автомата 5.2. Вибір електродвигуна. Кінематичний розрахунок привода 5.3. Розрахунок ланцюгової передачі 5.4. Розрахунок каруселі 5.5. Розрахунок захватуючої головки… 5.6. Розрахунок і конструювання опор апарата 5.7. Розрахунок фланцевого з'єднання 6. МОНТАЖ, ЕКСПЛУАТАЦІЯ РЕМОНТ 7. ОХОРОНА ПРАЦІ 8. ПРОМИСЛОВА ЕКОЛОГІЯ 8.1. Характеристика стічних вод молокопереробних підприємств 8.2. Визначення скидань 9.РОЗРАХУНОК ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ РОБОТИ ЦЕХУ З ВИРОБНИЦТВА ПАСТЕРИЗОВАНОГО МОЛОКА. ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ ЛІТЕРАТУРА