0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація роботи складського господарства, овочевого та кулінарного цеху спеціалізованої закусочної «Дерунна» (ID:169380)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Кулінарія
Сторінок: 32
Рік виконання: 2012
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
Вступ 3 РОЗДІЛ 1. Загальна характеристика спеціалізованої закусочної «Дерунна» 5 РОЗДІЛ 2. Організація виробничого процесу в спеціалізованій закусочній «Дерунна» 7 2.1. Концептуальна характеристика спеціалізованої закусочній «Дерунна 7 2.2. Складання меню та визначення потреби спеціалізованої закусочної «Дерунна» в сировині, продуктах, закупівельних товарах за товарними групами 8 2.3. Обґрунтування структури і складу приміщень спеціалізованої закусочної «Дерунна» на основі структурно-технологічної схеми виробництва 12 2.4. Організація роботи овочевого цеху спеціалізованої закусочної «Дерунна» 16 2.4.1. Розроблення виробничої програми овочевого цеху спеціалізованої закусочної 17 2.4.2. Характеристика технологічного процесу та особливості організації технологічних ліній та окремих робочих місць овочевого цеху 18 2.4.3. Підбір устаткування, інвентарю для овочевого цеху 20 2.5. Організація роботи кулінарного цеху спеціалізованої закусочної «Дерунна» 21 2.5.1. Розроблення виробничої програми кулінарного цеху 22 2.5.2. Характеристика технологічного процесу та особливості організації технологічних ліній та окремих робочих місць в кулінарного цеху 24 2.5.3. Складання графіків виходу виробничих працівників на роботу 25 Висновки 28 Список використаної літератури та Інтернет-ресурсів 3122
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову