0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Тема роботи: «Спроектувати пристрій сполучення датчика температуриТСП 100П з аналого-цифровим перетворювачем» (ID:146188)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 27
Рік виконання: 2011
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ Вступ 1 Огляд існуючихрішень та постановка задачі. 1.1 Огляд методів виміру технологічного параметру. 1.2 Огляд існуючих датчиків. 1.3. Постановка задачі 2 Розрахункова частина. 2.1. Синтез функціональної схеми 2.2 Розрахунок інструментального підсилювача та вибір комплектуючих елементів. 2.3 Розрахунок фільтру та вибір комплектуючих елементів. 2.4. Розрахунок аналого-цифрового перетворювача та вибір комплектуючих елементів. 2.5. Розрахунок джерела живлення та вибір комплектуючих елементів. 3. Висновки. Додаток А. Перелік елементів.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
РЕФЕРАТ Пояснювальна записка курсової роботи містить 27 с., 3рис., 1 додаток, 9 джерел. Об’єкт розробки – Система збору даних про температуру даного об’єкту . Мета розробки – створення автоматизованої системи збору даних про температуруданого об’єкту. Текст Реферату Задача вимірювання температури є однією з важливих задач при розробці систем автоматики та управління. Температура вимірюється за допомогою первинних перетворювачів у якості котрих використовуються термопари, термоопір та пірометри. Термоопір як елемент системи вимірювання температури має цілу низку переваг при вимірюванні температури у діапазоні до 1500 0С. Зміна температури призводить до зміни опору термоопору, тому для забезпечення вихідного сигналу у вигляді напруги потрібен перетворювач опору у напругу. Для подальшого сполучення перетворювача з ЕОМ потрібка фільтрація вихідного сигналу, нормування вихідного сигналу та аналого-цифровий перетворювач. У своїй курсовій роботі мені потрібно використовувати термоопір платиновий марки ТСП 100П. Платинові терморезистори призначенні для вимірювання температури в діапазоні від –260 до 1100 0С. ТЕМПЕРАТУРА, ПЕРВИННИЙ ПЕРЕТВОРЮВАЧ,ТЕРМООПІР, АНАЛОГО-ЦИФРОВИЙ ПЕРЕТВОРЮВАЧ, ФІЛЬТР, ПІДСИЛЮВАЧ