0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Организация работы ресторана на 40 посадочных мест (ID:99846)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 45
Рік виконання: 2015
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
ВВЕДЕНИЕ 1. Характеристика предприятия 2. Техническая часть 2.1. Расчет производственной программы 2.1.1. Определение количества посетителей 2.2.2. Определение количества блюд и напитков и разбивка блюд по ассортименту 2.2.3. Составление плана-меню и расчет необходимого количества сырья в соответствии с планом меню 2.2. Расчет сырья 2.3. Расчет площадей складских помещений 2.4. Расчет численности производственных работников 2.5. Расчет холодного цеха 2.6. Расчет и подбор механического оборудования и инвентаря с учетом производственной программы ВЫВОДЫ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПЕРЕЧЕНЬ ИСПОЛЬЗУЕМЫХ ИСТОЧНИКОВ ПРИЛОЖЕНИЯ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову