Готові роботи

“Бізнес - план кондитерської”

ПредметБізнес плани
Тип роботи курсова
Рік виконання 2017
Кількість сторінок 52
Зміст Вступ Розділ 1. Теоретичні основи бізнес-планування 1.1.Сутність і значення бізнес-плану підприємства 1.2 Методологія створення бізнес-плану 1.3 Структура бізнес – плану та порядок його розробки Розділ 2. Обґрунтування бізнес-плану створення кондитерської 2.1. Характеристика підприємства та дослідження ринку 2.2 Розробка маркетингового плану 2.3. Обґрунтування виробничого та організаційного планів Розділ 3. Розробка фінансового плану та оцінювання ризиків створення кондитерської Висновки Список використаних джерел Додатки
Ціна(грн.) 60
Готові роботи продаються “як є”, без подальших доробок і виправлень автором.
Отримайте роботу одним із способів:
Купити напряму у автора.
Автору прийде ваша заявка і найближчим часом він з вами зв’яжеться. Розрахунок і передача роботи відбуваються напряму. Процес отримання займає до 2-х днів. Агентство за дії сторін не відповідає.
купити
Купити з посередництвом агентства.
В такому випадку ви відправляєте гроші в агенство, а наш менеджер відправить вам готову роботу. Посередництво агентства дає можливість отримати роботу вже сьогодні. Вартість послуги: +100 грн до ціни роботи.
купити
Замовити написання на цю тему “з нуля
В такому випадку наші автори виконають роботу по вашому плану і за вимогами вашого ВУЗу. Всі подальші доробки і виправлення будуть безкоштовні. Вартість написання нової роботи вам повідомить менеджер після заповнення заявки.
Замовити “з нуля”
Зразок роботи:
Бізнес - план є документом, який містить систему ув’язаних в часі та просторі та узгоджених з метою і ресурсами заходів і дій, спрямованих на отримання прибутку, внаслідок реалізації підприємницького проекту. Це результат планування, зафіксований у стислій та зрозумілій формі документа. Він виступає інструментом досягнення мети, що включає всі основні напрями діяльності підприємства. Мета розробки бізнес - плану полягає у формуванні концепції розвитку підприємства (чи реалізації ним підприємницького проекту), яка забезпечує аналіз, оцінку, позиціонування, контроль та регулювання діяльності в умовах невизначеності і динамічності зовнішнього та внутрішнього середовища. Інформаційну базу бізнес - планування можна умовно розділити на дві групи даних: внутрішні (які можна одержати безпосередньо на підприємстві – фінансова та статистична звітність, інформація управлінського обліку) та зовнішні (одержання яких передбачається із зовнішнього середовища функціонування підприємства – статистичні бюлетені, маркетингові дослідження ринку, нормативно - правові параметри, ін.). Зміст, структура та обсяг бізнес-плану залежать від: - аудиторії, для якої розробляється план; - сфери діяльності, виду продукту і розміру майбутнього бізнесу; - наявності конкурентів і перспектив розвитку підприємства тощо. Даним бізнес – планом пропонується створення кондитерської «Vanilla». Дане підприємство буде створене в м.Київ і розташоване на вул.Никольсько – Слобідська, б.5. Створення магазину безпосередньо при виробництві дає змогу покупцям не тільки купувати завжди свіжу продукцію, але й робити це по більш вигідній ціні, оскільки при цьому оминаються всі проміжні ланки між етапом виробництва і етапом реалізації кінцевому споживачу. Кондитерську з магазином буде розміщено в приміщенні загальною площею 80 кв.м. Основними продуктами, які буде виробляти кондитерська є торти та тістечка, виготовлені з бісквітного, пісочного, листкового, заварного тіста з різноманітними видами кремів (білковими, масляними, заварними). В подальшому асортимент продукції може бути розширений за рахунок булок, пиріжків з врахуванням потреб споживачів. Крім того, кондитерська буде надавати послуги по виготовленню святкових тортів на замовлення. Отже, в асортименті випускаємої продукції будуть: торти: бісквітні (шоколадний, «казка», горіховий); пісочні (з цукатами і горіхами); листкові (з заварним кремом); тістечка: бісквітні (з масляним кремом і помадкою); пісочні (желейні з цукатами і фруктовою начинкою); листкові (з сливочко – сметанним кремом); заварні (еклери). Асортимент може бути розширений шляхом комбінування різних видів тіста з різними кремами, а також виготовленням вагових десертних виробів, кексів, рулетів тощо. В середньому маса тістечок складе від 55 до 100 г. Торти будуть випускатись стандартною масою від 500 г до 2 кг і більше. Тривалість зберігання продукції складатиме 72 години. При розрахунку програми виробництва приймається, що в місяць буде виготовлятись тортів близько 507 кг та тістечок 233 кг. В грудні і березні (у зв’язку із святами) буде виготовлятись 820 кг тортів і 388 кг тістечок. Цільовою групою плануємої кондитерської будуть жителі прилеглого району. При 8-годинному робочому дні і шестиденному робочому тижні планується виготовлення 6727 кг тортів та 3137 кг тістечок на рік, починаючи з 2017 року. Виходячи з мінімальної економічної ефективності проекту запланована виручка кондитерської складе близько 780 тис.грн. на рік. Фінансування проекту планується здійснити як за рахунок власних засобів підприємства (вливання статутного капіталу від власника), так і за рахунок залученого капіталу. Власні засоби складатимуть 100 тис.грн. (23,8%), залучені у вигляді довгострокового кредиту – 320 тис.грн. (76,2%). Перелік табличного і графічного матеріалу: Рис. 1.1 Можливості бізнес-плану Таблиця 2.1 Аналіз ринку кондитерських виробів Таблиця 2.2 Складання рекламного бюджету Таблиця 2.3 Запланований об’єм виробництва продукції по рокам проекту, кг Таблиця 2.4 Програма виробництва тортів і тістечок в натуральному виразі в 2017 – 2018 рр., кг Таблиця 2.5 Запланований об’єм виробництва продукції по рокам проекту, тис.грн. Таблиця 2.7 Заплановані ціни на продукцію кондитерської Таблиця 2.6 Програма виробництва і реалізації тортів і тістечок в грошовому виразі в 2017 – 2018 рр., тис.грн. Таблиця 2.8 Обладнання і інвентар, необхідний для початку роботи кондитерського виробництва Таблиця 2.9 Необхідний персонал і місячні оклади, тис.грн. Таблиця 2.10 Обсяг передвиробничих витрат, тис.грн. Таблиця 3.1 Матеріальні витрати та прирівняні до них витрати по роках проекту, тис.грн. Таблиця 3.2 Виплати по кредиту, тис.грн. Таблиця 3.3 Розрахунок Cash – flow по рокам проекту, тис.грн. Таблиця 3.4 Розрахунок прибутку від реалізації проекту, тис.грн. Таблиця 3.5 Розрахунок показників ефективності за проектом, тис.грн. Таблиця 3.6 Оцінка беззбитковості проекту, тис.грн. Таблиця 3.7 Загальний план ризиків проекту Додаток Б Рецептура та вартість виготовлення тіста на 10 кг Додаток В Рецептура та вартість виготовлення крему на 10 кг Додаток Г Рецептура та вартість напівфабрикатів на 10 кг Додаток Д Розрахунок вартості 1 кг. торту та 100 гр. тістечка по різним рецептам

Замовлення

Замовлення